Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lia1984

Ďakujem pekne za názor, budem s tým niečo robiť, aj keď na ďalšiu operáciu sa mi veľmi nechce.Uvidím, čo mi povie doktor a dám vedieť.

Tedy

lia,
nedaj sa odbit,to je jednoznacne chyba doktora,uz len to ze ti to napraval 3krat po op.,to ti asi ako vysvetlil???
ved ti si klient ty platis,nesmies sa dat!!!!

ja chapem,ze aj doktor ma svoje dobre aj zle dni,ale musi vediet povedat,kedy aj on uroil chybu!!!

lia1984

Zatiaľ nesťažovala, ale neviem, čo mám robiť. Na Červeňa som mala samé dobré odporúčania a naposledy ma odbil, že to sa spraví časom a že mám prísť až o mesiac. Aj jazvu mám jednu vyššie ako druhú. Išla by som aj na opravnú opku, len neviem, či sa to vôbec dá opraviť. Už som z toho zúfalá. Asi v pondelok pôjdem pozrieť pána doktora.

Tedy

lia,
ved to neni normalne,ved to je samozrejme chyba dortora,jedno ti dal vyssie a druhe nizsie,no neviem ci niaky leukplast pomoze,ked ti ho uz po operacii napraval podstate 3krat!!!
TY SI SA NESTAZOVALA???

lia1984

Ahojte.
Som mesiac po operácii- BB, Červeň. Dala som si okruhle 300ml. Už keď ma prepúšťali, doktor mi jedno prso posúval vyššie. Neskôr znova 2-krát. Kázal mi to podliepať leukoplastom. Lenže stále ho mám nižšie ako druhé, čo pred opkou nebolo. Neviete mi poradiť, čo s tým? Myslím si, že sa to už nevyrovná? Čím to je spôsobené?