Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Lia1984
aj ja mám jedno vyššie ako druhé. DR to uznal a zoperuje má. Ale pôjdem až na jeseň. To sa nespravi. Keď je implos ináč vlozeny. Ani čas nepomôže.

Tedy

lia,preboha,nemozes sa dat,citit na tebe,ze nemas sil,musis sa premoct a ziadat si svoje,ved si zplatila za riadnu operaciu,tak musis byt s nou spokojna aj tvoje pska,nedaj sa odbit!!!

timuska

Baby ďakujem ja mám teraz ťažšie obdobiee veľa sa vmojom živote mení tak snáď to je zo stresu.
zuzana ja idem 6. mája dó nitry aj si si4si.
poharvody
nie ten kašel nie je že by som vykašliavala hliueny takú suchý dráždivy a dusivý
korki
taktiež ďakujem vyskúšam tie homeopatiká

poharvody

ZUZANA1407
fotky som dnes poslala do galerky, tak zajtra snad budu:)
timuska
ten kasel mas aj produktivny?vykasliavas hlieny? kazdopadne kasel nie je dobry, hlavne pred anesteziou. a lieky ktore nemozes brat neviem presne, ale milion percent ze nemozes brat tie ktore obsahuju kyselinu acetylsalicylovu (ASA) a teda ibalgin, ibuprofen. lebo riedia krv.

korki

timuska, aj mna par dni pred opkou pobolievalo hrdlo. ja som cmulala homeopaticke tabletky. homeogene. kazdu hodinku ci dve a za dva dni bolo potom...
skus... ale ako hovori tedy, hlavne pozitivne mysli...

Tedy

timuska,
hrdlo ta zacalo boliet zo stresu,na to ti ziadne lieky nezaberu,ja sa tym uz dhksiu dobu zaoberam,musis mysliet pozitivne a bud dobre naladena:)
vsetko prejde....

Tedy

zuzana,ja som nebola,ale velmi mi to pomohlo,ked ma dievcata od tit to podporovali,ked isla moja dcera!velmi si to vazim,kazdy jeden koment,naozaj,vtedy zalezi kto ti co povie!
neboj vsetko dobre dopadne!:)

timuska

Boženko babiky ako vám závidím čo ste už po. Mne so si4si sa to tiež blíži.
Ale potrebujem poradiť začala som mať taký dusivý kašel a hlasivky mám oslabené baby čo na to dať aby som do piatku bola fit nechcem opešku odložiť. Dávam si strepfern na hrdlo a niečo iné sa aj bojím pretože neviem presne ktoré lieky sa nesmô brať pre operáciou. Prosím som vďačná za každú radu :)