Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Ahoj vsetky. Dlho som vas necitala, neni cas robota, dieta a prsia :)No toto. Ja ziram, GRATULUJEM vsetkym co ste uz po. Korki sa dockala aj silviklh. Strasne to ubehlo a ako to pekne zvladate:)
Ja pouzivam kremik na jazvy Dermatix, 45€ 15g. Vraj je zazracny.Tak uvidim a este nesolene sadlo, proste treba mastit mastit a masirovat, ak uz nie su chrasticky.Ja mam jazvy malinke a pekne, len sa mi vytvorili pri nich tukove gulicky,tak musim ich rozmasirovavat. takze ja masirujem cele dni prsia a jazvy :)
Silvikl,jo ja som bola jak pampuch, jak 80 kg, este stale mam brusko,ale to suvisi aj s tym ze neviem ho poriadne sitahnut kvoli malej podprde, inak ja mam podprdu 70A tusim:) ale obvod cez mam 92 cm a pod prsami 72 :) po op som mala 94cm - taka som bola spuchnuta.
Inak prsia este stale pobolievaju,rano je to najhorsie 5,10min.potom ok, ale ka robim vacsiu namahu...uz citim.Takze bacha a neprehanat to! Drzim palce!

poharvody

silviklh
mam na to specialny chmat, sa chytim oboma rukami jednej nohy pri kolene a druhou sa vysvihnem...ale jemne jemne:) alebo druhy chmat- svihnem rukou, prezvonim frajera a zodvihne ma:D ten je menej narocny:D
timuska
ani ja nechapem, vraj sa to stava raz z miliona...a praskol este pred tym ako ho vlozil...a nevedeli nic najst, ledva nasli tieto nagory...preto ma to mozno aj viac boli lebo mozno som dlho len tak spala na tom stole kym hladali implantaty...

poharvody

korki
ale je to podstatne lepsie. uz ani analgetika ziadne neberiem, chrbat ma boli hlavne k veceru ale nie az tak ako pred tym:) a ty to zvladas lepsie ako ja, co som citala tvoje prispevky. ved dva dni po op som ja len odchadzala z nemocnice a to mi bolo brutal zle ani dychat som nemohla ani rozpravat. chcela som vcera skusit spat na boku ale neda sa:(

silviklh

lastella,tak zvladas vsetko dobre,to je fajn :-) ja tiez uz by som chcela inak si lahnut,hoci som zvyknuta na chrbte,ale teraz sa nemozem ani pohnut.

baby,vy ste sa tu stale pýtali,aka je to fotka,co ma lastella v galerke,uz hovorila,ze to boli PO operacii a PO kojení.ja som ic hvidela nazivo a musi mvam povedat-NÁDHERA!!akoby to ani neboli silikony a hlavne nie po kojení!a na to,ze to bolo 270ml boli (podla mna)dost velke,take akurat.:)takze mozno po kojeni aj niektore z nas dopadnu tiez tak dobre ako lastella

korki

poharvody,
boze, to mi nehovor, ze aj o desat dni to bude taketo... ja som myslela, ze sa to bude len zlepsovat. no akoze necitim sa zle. ale s tym spanim a chrbtica... no hruza... a ked citam, ze to mas este aj ty stale, tak ma ide porazit...

lastella

Ahojte, v piatok mi zamrzol pocitac islo ma porazit.
Citam tu ako sa mate no ja sa mam super az na to ze mam tiez tendenciu sa hrbit. Akurat som si zmyvala vlasy a varim obed. Nemam problem s dvihanim ruk. Nad ranom okolo 6hod sa budim na bolest chrbta stale spavam na chrbte co mi dost prekaza. Neberiem nic okrem Aescinu. Nebojte sa ked pojdete druhy krat tak je to uz fakt v pohode. Tiez mam pocit ze by som zvladla aj vecsie ale to je este skoro hovorit.

silviklh

áno,ale chrbat pod prsiami a cez prsia ,ono je tam stale viac cm,aj keby sme nemali ziande prsia.ale to so mlen tak mimo povedala.lebo je to anozaj aj od toho,aky mas chrbat siroky z druhej strany,kde mas prsia.aj ked su miss,obe maju napr.85cm cez prsia,ale jedna ma mini prsia a druha az bomby.

poharvody

ahá, ty mas vysoky profil? som zabudla akosi...ja mam nakoniec nagor impleo...kamoska mi vravela ze nakoniec nemali byt mentor ale eurosilicony ale ked mi vkladali druhy tak praskol...tak potom zohnali nagor impleo, o 30 ml vacsie a rozdiel v cene hradila firma eurosilicone. a chrbat mam podla mna uzky, tych 65 cm hovori za vsetko:D