Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

no napíš,či si uhádla.ak nie,vsak napisem ti do mailu :) mam fotku happy tree friends,ma tam prepichnute oko zicherkou...:D
ja mam pooperacnu 70C a ja aj budem mat taku normalne.
ty preco mas 65B?nieje to malo?myslim obvod!ved to je strasne malo!:D ked mas pod 70cm,a napraces sa do 65..:D a 65 som este nevidela.aj 70C malokedy vidim.ja budem mat bud 70C,alebo 75B.mozno aj 70D,vsetko zalezi od strihy.ale cim vacsi obvod,tym mensie oznacenie kosika.70C ma taky isty kosik ako 75B.keby som mala az napr.85,tak mam len A

poharvody

silviklh
mna mama masirovala, a teraz ked som na intraku mi to chyba...inak aku mas velkost tej stahovacej podprsenky? a fotky na fb? pockaj idem sa pozriet ci ta nenajdem a pridam si ta...podla mena z mailu:)

silviklh

poharvody,davaj si pozor!:-)
aj ja sa tesi man fotky.ja mam fotky,napr.ked ma pokreslil,a potom v pooperacnej a aj nos mam pred opkou a po operacii(ale este nie finalnu podobu)nvm,ci mam dat na FB ??

poharvody

korki
aj mna svrbi a brutalne.snazim sa neskrabat len tu gumu dole troska povolim, vtedy to na kus prestane..ale je to uz neznesitelne.
silviklh
ja som tiez celu noc nespala, kazdu chvilu sa budim, na bolest. neviem ci je lepsie mat hlavu vyssie alebo nizsie, mam pocit ze sa mi uz neprekrvuje zadok a z toho mam nervy...
ma zacal pobolievat lavy cicik v noci a boli doteraz neviem co to. som vcera prala a vyvesala pradlo mozno z toho.aj riad som musela umyt. ked som bola doma tak som vkuse lezala a pozerala tv paprika a mam uz velke plany co budem varit ale tazko takto vymiesim cesto:D
a silviklh este
si pisala ze si mala hnacku po anestezii...ja som mala opacny problem, nemohla som ist na vecko asi 5 dni. uz sa tesim na vase fotky dievcata!!!:)

korki

ved to, silviklh, ja by som tolko veci chcela porobit a neda sa...a nechcem sa namahat...

no ani ja neviem, ze ci sa mozem vystriet uplne. snazim sa vystierat, ale ma to nechce pustit. vcera prisla kamoska, tak kym som nerozopla pyzamo, tak si myslela, ze som nikde nebola. ale potom ze waw. tak som rada.... no ved uvidime casom...

silviklh

korki,ja len stale zaklanam krk dozadu,lebo chodi maj zhrbena,hoci by som nemala,a nemusim..ja neviem,myslis,ze uz sa mam riadne rozhybavat?lebo sa setrim.
mna nesvrbi nic.iba sem tam prsia-koza.teraz ma svrbi rez...
tamponadu(to bol obväz)som si vytiahla normalne pinzetou a jaký dlhý bol:D hovorim,az z päty :D a steklilo to moc.uz dycham znova nosom,od8.00.to je pocit!len mamina sa bala,aby som si dac onespravila,ale nemam si co.dr povedal,ze si to mozem vytiahnut uz v nedelu,ked mi uz nebude tiect krv.uz netiekla ale od piatku :D ale tak som sa zahrala na macherku :)ja neviem,co idem dneska robit,kedze sa nic neda..:-((

korki

silviklh, tak ja som na tom so spanim podobne. mne uz ta jedna poloha vadi. prve dve noci som spala v pohode, sice s tabletkou na spanie, ale bolo to fajn. teraz sa snazim ist co najneskor spat, aby som rano nebuntosila...
s tym brusiskom to mam aj ja. ked idem okolo zrkadla, tak vyzeram ako tehula a prsia samo ze nikde.
jaj, este tyzden to vydrzat takto... este ze dnes uz pridu obe deticky domov, tak nam to rychlejsie ujde. teraz sa nudim...

inak mna vsetko svrbi, teda myslim pod tou podprdou. hlavne tam kde su tie gumy, tak sa stale skriabem. no hruza...

silviklh, a to si si tu tamponadu mohla dat sama prec? ci ako? tak uz mozes dychat nosom?

korki

carina, je tam cca 700 eurovy rozdiel medzi nimi. ale musis sa rozhodnut aj podla ich prace a podla toho, co ti bude viac vyhovovat. ja som bola u oboch na konzultacii a kazdy ma inu robotku. ja som si ziadala rez pazuchov a ten mi navrhol dr. cerven, tak k tomu som aj isla na opku.
u dr. cervena som komplet platila 2260eur a dr. trska mi hovoril o 2900 eurach...