Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

áno,a ja mam VP a ty SP.ja mam eurosilicone a ty mas co?ale zalezi aj od sirky chrbatu,na to sa dakedy nemysli :)

poharvody

85. mozno este aj opuch je tam. tiez som si myslela ze budem mat viac. ale ja mam aj mensie impl ako ty, ty mas tych 350 a ja 330. aku mas znacku?

silviklh

poharvody,v podpsenke mam cez teraz 87..hmm,a ja ze viacej bude.uvidime,je to predsa len stiahnute a este by mali vystupit,uvolnit sa a ty mas kolko?este mi neprisla zaidost od teba

silviklh

poharvody,doktor mi povedal,ze budem mat Vacsie C (uvidime)a podla vsetkych roznych tabuliek velkostí,mi stale vychadza 70C/D

poharvody

teraz je to uz dobre, uz to nemam... ale ma bolelo pred tym,take plne bolo. ale plyny boli:D sa hanbim, taketo otazky:D

silviklh

poharvody,ani neviem,co je lepsie v tom pooperacnom stave,ci hnacka,alebo zapcha :D :D a teraz si nafuknuta?ja desne!a dake cudne zvuky mam v bruchu,ale plyny nemam,an isa mi negrga..a boli ma,ked si ho stlacim.

poharvody

silviklh
taku mi doktor objednal. a tiez ma aj poriadne tlaci, ved uvidis na fotkach modriny najhorsie su presne tam kde je ta spodna guma. a tam ma to aj svrbi najviac. ako vies ze budes mat take?dotor ti povedal? ked uvidis moje fotky tak daj vediet ci mas vacsie alebo ako. ja chcem mat vacsie ako B!:) inak nenasla som ta podla mena z mailu...