Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

timuska,aj mna rozbolelo hrdlo tyzden pred :D nvm,co to vsetky mame,aj korki :D ale bola to cudna bolest.mne sa pustili aj sople take zvlastne.ale cmulala som o dusu spasenu a preslo to dva dni pred.sople tiez.
KORKI,TAMPONADA JE VON!!! to sa nedalo uz viac!uz ma aj svrbel akoby na kychnutie.a ked som to vytiahovala (az z paty) tak plne gélovitých soplov to bolo :D sa dalo cakat.v noci som chcela plakat,ale nedalo sa.spala som presne cca od 23.30 do 02.10 a odvtedy som hore...vcera podobne...takze som VELMI VYSPATA....boli ma krk...
RARA....ja tamponadu nikdy viac.bol to horor!nos ma neboli,ten ani nemal.
a strasne ma boli prave prsko,aj ho mam asi opuchnute.stale sa ldva hybem.vystriet sa dokazem dobre,ale zdvihnut sa rukami,predpazit atd ANI NAHODOU.a stale sa mi tam prelieva po stranach.inak si citim skoro cele prsniky.ale je to take pálivé bodanie :-( sem tam.
ked ma dr kreslil,povedal,ze mam bradavky trosku do stran ,ale ze to pojde pekne k sebe prska dost,ale ze tie bradavky budu kukat inde...tak so msa zmierila...ale na prevaze ked mi sestricka dala dole podprdku,hovori,ze pan doktor mi ic hnedal az k sebe uuuplne,dal tak,aby sa bradavky kukali pred seba..a naozaj...vyzeraju super...cciarku bez podprdy asi nebudem mat,ale to by aj bolo cudne!
inak mi vobec nevidno prechod.nikto by nepovedal,ze mam gulate a to so mchuda hore,kost a koza,rebra mi vidno!takze gulatych sa nebojte..samozrejme,pod sval,nie pod zlazu...

Luxury,to ty si asi písala,ze ta nafukovalo,ze?lebo aj ja som taka napuchnuta (nemam plyny).brusisko velke,a to vela ani nejem.nemavam take,len pred kramami.ale to prejde.
Korki,ja som ich tiez mala sumernea tiez sa bojim,ked tu citam o tej asymetrii a poklesoch,ale ja verim,ze ich budem mat pekne,symetricke,nepoklesnute :)neprivolavajme :-)
este som chcela povedat,ze pan doktor je super uplne.
ja som to tu uz mozno pisala,ze som mala jednu nosnu dierku inu,ako druhu,aj mi ju bolo viac vidno ypredu ako druhu (to som si prvykrat v zivote vsimla az co ma mamka odfotila-nos) v stredu poobede.
panovi doktorovi so mNIC o tom nehovorila.a teraz??MAM OBIDVE DIERKY ROVNAKE KRASNE ROVNE?aj zospodu aj zpredu!

carina

ahojte
tie co ste boli operovane u dr. Trsku. Kolko ste platili za operaciu (so vsetkym) zda sa mi, ze som niekde citala, ze je podstatne drahsi ako Cerven. Pracuje len v Bratislave? dik

rara

silvik ved to ,ja mam rozrobene len s tou tamponadou ale nepocula so o nikom kto by mal tamponadu dlhsie ako 5 dni v nose,niektore kocky tu pisali za na druhy den po opoeracii im vybrali tamponadu...Najradsej by som ten nos zrusila a dala si len prska a co ta boli viac??? Nos vraj len malokoho boli...

korki

zuzkas, flow a lia, je mi velmi luto vasej asymetrie. aj ja som len par dni po opke a ked toto citam, tak sa strasne bojim. budem sa modlit, aby to nebol moj pripad.
ja si tiez myslim, ze to nemusi byt tym, ze odkial je rez vedeni, ale urcite to treba riesit. i ked za cenu tych bolesti.

a neviete mi povedat, ked som si prska videla na prevaze a boli krasne sumerne, tak sa moze stat, ze sa ta asymetria este moze ukazat??? no ved musim vydrzat do 9. 5. do stehov a tam uvidim. beriem aj muzika, nech pofoti...

lebo mne daval dr. rozne velkosti implosov, tak o to viac sa bojim tej asymetrie.

lia, ja si vsak myslim, ze mas este skoro po operacii a aj tak by ta este asi nezoperoval. to ale hadam neznamena, ze po case ta nezoperuje ako reklamaciu. oni mozno este cakaju na zazrak, ze sa hadam prsko umudri alebo co. ale urcite nemozes ist hned po par tyzdnoch na reopku. podla mna...

Flow333

Zuzkas
ja to mám stále rovnako. Od začiatku. Už po opke keď som ležala na izbe som videla že jeden je vyššie ako druhý. Ale som myslela že to je opuch. No nie je.
Leus
ja mám zdola a mám asymetriu

lia1984

Neviem, baby, či je to nejaký veľký rozdiel z podpazušia a spod prsníkov. Tá asymetria môže byť v každom prípade. Skôr ma napadá, či to nebude asymetriou svalstva, pod ktoré sa vkladá implantát. Skúsim to reklamovať, ale odznova prežívať tie bolesti, to nie je nič príjemné. Lenže k spokojnosti mám ďaleko. Chcelo by to názor nezainteresovaného odborníka.