Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Luxury,ja vstavam tak,ze ja len zdvihnem hlavu,minutu hovorim ze nie nie!!!ja nechcem! potom ma mama chyti spredu za zatylok a vytlaci ma.ja nemozem napnuit nic,lebo potom to sakra bolí.a ledva dycham aj potom.

babenky,fotila som si nos zase.uz ho mam len zhoraoblepeny Omniporom(papierovy leukoplast).vlatne trosku pevnejsie je to ako omnipor,taka papierova dlaha spravena z niekolkych pasikov..vidim cez to aj jazvu.krvavu.na nete som citala,ze je viditelna,ale je to len patrne..no co :( preto som sa pýtala na ten drahy krem na tie jazvy,ci neviete...popýtam sa teda koznej...
ak chcete,dam na FB fotky,ale nie na moj,ale tam na ten nas FB...hmmm??

mimuska 85

barbora 10,ako vravis a mas pravdu...dr. červeň je užasný a fakt tie jazvy mi skoro vobec nevidno a to som tri mesiace po opke...

Luxury

Korki, sme sa nepochopko, ja som mala na mysli,ze ako nezapierat sa rukami pri vstavani,tak nepouzivat ruky. Ty si pisala,ze sa chytas kolena,tak ja som len chcela vediet,ci tam sa nejako nezapieras rukami o koleno. To je vse.Inak kazdeho vec ako vstava,samozrejme.Zaujimalo ma to,lebo mna to nenapadlo.

silviklh

rara,uz si tam :-)

no baby,ja som dneska musela plakat.s tazkostami so msi lahla na manzelsku postel.jedna strana otvorena.o tu som sa oprela.davala so msi pozor,aby sa nezavrela.aj ma to thaalo,aka so mbola vystreta,lebo skor sedim vacsinou.lezi mlezim,a zrazu pride moj milovany kocur,skoci na otvorenu stranu postele,ta sa skoro zavrie a ja rev!tak som plakala,to natiahnute svalstvo ma bolelo,este aj tie otrasy z placu,ale nedalo sa neplakat.boli ma to doteraz.zdvihat ma musela sestra s mamou,ja som nemohla napnut ani brucho...:-(( dokedyyyy:-((

korki

luxury, no ja sa vobec nenamaham. ale ruky pouzivam semtam. kolko sa da. co ja viem, nam nic nehovorili, ze ruky nepouzivat. len ze tazke nedvihat a samozrejme, ze ani netlacim ani netaham nic tazke, kedze ma to nepusti... ale flasu s mineralkou, alebo otvorit okno, to zvladam v pohode. a to nemozem???

korki

mimuska, barborka10, dik.
no ja som este len 4dni po. takze urcite teraz este neriesim jazvy. ale dopredu sa informujem. ze kedy zacat a co teda davat...