Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

korki

a kolko si po operacii???

inak ja som zo zaciatku pouzivala obycajny contraxtube gel,ale len kratko,potom som vsak prestala,lebo mam v okoli viacej kamaratok co maju uz dlhsie operaciu tymto rezom od cervena a ani jednej nie je jazvy vidiet,takze som to nechala na prirodu a musim povedat,ze to chce naozaj len cas a trpezlivost.mne ich tiez bolo dost dlho vidiet,kym vybledli,ale teraz uz len s lupou:)jazvicky tam samozrejme su,ale teraz po vyblednuti nikto neveri,ze mam implantaty prave tade vkladane.

RUSH

kočky má niektorá z vás silikony po operácii nádoru prsníka?nikde som niečo také tu na stránkach nenašla,tak len ak by náhodou,ozvite sa,aké máte s tým skúsennosti,dakujem..

rara

Mne jedna kocka co ma u nas solarko tvrdila ze sa mi mozu po narkoze urobit skvrny ale uz som aj tak zacala chodit,,,

Luxury

podla mna pred opkou mozes do solarka kludne,solarko nikde nespominaju,ze by sa nesmelo,ale naco? staci potom, ci nie?. Minuly tyzden som bola dvakrat v solarku, jazvy som mala prelepene aj s gazickou a bradavky som si zakryla. Myslim, ze sa mi nic nestalo :D

mimuska 85

rara ja som este dva dni pred opkou bola v solarku a po opke som prvý krát sla po dvoch mesiacoch,ale jazvy som si nahrubo natrela 50-tkou faktorom

mimuska 85

ahojte baby,ja som 3 mesiace po opke a už mi tie jazvy vobec nevidno...natieram si to calciovou mastou a olivovým olejom