Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

korki,jasne, ze vstavat ano:))) na preveze mi povedal,ze nemam pouzivat ruky, tlacit a tahat a zapierat sa o ne, hovoril daco o texturovanom povrhu implosa... asi aby to dobre zrastlo, neviem, som uz nepocuvala:))som si len zapametala, ze ruky NIE :DDD

carmennka11

Ahoj baby,
tiež idem na prsia a som vďačná za toto forum :-) Chcem sa spýtať, kde nájdem tu galerie s fotkami, pretože stále neviem akú velkosť si dať, aby to bolo prirodzene..svoju velkost mam cca 100ml, doktor mi povedal, že mi da max 300ml, čiže dokopy cca400ml a bojím sa, aby to nebolo veľa...mam ideálny tvar aj na gule aj na slzy, čiže to nechal v podstate na mňa ako sa rozhodnúť, viete mi poradiť? a čo sa rezu týka, pri slzach môže byť len zo spodu, no stále zvažujem aj gule a rez pod pazuchou... prosím poradte, čo je najlpešie...dakujem :-*

korki

luxury, nam co sme tam spolu boli nikto nepovedal, ze ako mame vstavat. ale sestricky, ze sa mame snazit. a stale hybat ale samozrejme nic tazke robit alebo dvihat. ale o tom, ze ako mame vstavat, nehovorili. no jednoznacne sa snazim co najviac bez ruk

korki

chcem sa spytat starsich prsatic:

barborka10, ty si si ako osetrovala jazvy. mne sa zda, ze odporucas uplne nechat tak. ci??? lebo ti ich vobec nie je vidno...

zuzkas, tebe sa kedy objavila ta asymetria??? sa mi zda, ze nie hned po opke, ci???

korki

poharvody, no super. si ma teda potesila. no ja som sa zdvihla hned prvy krat po operacii uplne sama. som pred opkou dost trenovala brucho, aby som nebola na nikoho odkazana. ale niekedy sa aj ja chytim za koleno a vysvihnem hore, ale je to horsie, ako ked len bruchom sa zdvihnem...

luxury, diky, dobre sa to cita...

zuzanka, neboj, ja som mala nulky a teraz v jednom je 450 a v druhom 400 a uplne pohodka...

Luxury

silviklh, 4 tyzdne. Troska mam problematicky lavy prsnik, mala som tam aj sinku naboku /vidno aj na foto/ a ten citim, napr. dnes som prenasala susiak s vecami a uz ma to tam zabolelo...ale inak celkom ok,ale necakajte /asi/ ze uz nebudete nic citit, ono to cele trva vraj aj do tych dvoch aj troch mesiacov...ale asi aj ako u koho:)

ZUZANA1407

ake to je zvlastne,ze z nicoho sa daju urobit pekne prsia....ako sa to vsetko natiahne,a tak..nee???ja jak pozeram na svoje kozecky,tak si neviem predstavit ako sa tam zmesti implantant....boze..a ze 420ml....