Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

este som chcela niektorej babe napisat, ze do solarka sa NESMIES natierat so ziadnym faktorom!!! jazvy prelepit/zakryt

Luxury

Korki, to ja som zo srandy, vies, ja som strasne leniva:) co som nemusela, tak som nerobila:)ked som zacitila,ze niekde pouzivam prsny sval,predala som to dalej:)
ved na 7dmi den som uz sedela v robote. Kludne rob, co ti dovoli telo a co ti odporucali.

silviklh

carina,k Trskovi sa ckaa menej,je drahy,je v BA ale robi rez iba pod prsom....a preco nechces Cervena?boli tu aj problemy od Trsku,ale tie si asi nezaregistrovala

carina

tedy
a ktory dr. ju operoval?
korki
hej uvidim po konzultacke co mi povie, len teraz ked sa tu zacalo pisat o tych asymetriach, tak som dostala trochu strach :( stale som viac a viac nerozhodna, ze co vlastne chcem a zacina sa mi pacit Trskova praca viac ako Cervenova a pritom som bola skalopevne rozhodnuta, ze chcem Cervena :(
inak neviete aj k Trskovi sa tak dlho caka? ale ten 700euracovy rozdiel je hodne zato...

korki

luxury, tak uz zase nechapem. nam sestricky hovorili, stale sa pokusat mobilizovat, kolko ide. a mne teda otvarat flase ide. asi mam silnejsie ruky, ja neviem. ale ja pritom nezapajam absolutne prsne svaly, iba ruky po lakte. viac nejde. takze si myslim, ze je to na kazdej z nas, kolko jej telo dovoli.
dnes som volala spolubyvajucej, ktora bola operovana so mnou a ta vraj dnes vysavala. tak to uz napr. ja by som nemohla a keby sa aj dalo, tak to nebudem ani skusat... je to proste na kazdej z nas...

silviklh

Zuz-daj mi mail,napisem ti tam nick,nak si to tu hocikto nepozera(co sem len tak nakukne)ale este tam nie su fotky

Luxury

ale inak Korki, ja som ani flase neotvarala, hehe :)))))
Silvikl, no to je celkom ftipne vstavanie:)
Dnes rano som mala minutu seknute v chrbte,strasna bolest, uz 4ty tyzden na chrbte spat...na boku mam zakaz

silviklh

Keďže nos je jednou z dominánt tváre, jeho zmena pomerne dosť výrazne zasiahne do vzhľadu. Dobre vykonaná operácia tvár zjemní, omladí, zvýrazní hornú peru a opticky zväčší oči. Profil sa stáva rovnejší.

to sa teším :)

korki

zuzanka, ja sa citim poviem rovnako ako na druhy den od opky. samozrejme zo dna na den mozem toho viac porobit. len ten spanok nocny je hrozny. jedna poloha. hruza...inak vsetko ok

luxury, uz chapem... ;-)