Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

mimuska
no ano, viem, ze len jazvy si myslela ;)
ale sorarium a op.krem dokopy nepasuju, nema to ziaden ochranny ucinok priam naopak. Nerozumiem ako ti to ta zo solarka mohla povedat, no ale ked ti to funguje ;)

korki

carina, moje odporucanie znie, prekonzultovat to s oboma a sama sa rozhodnes, ktory ti viac sadne.
ja som bola u dr. cervena, hlavne kvoli tomu rezu, takze som to mala jednoduchsie, rozhodnut sa. ale urcite ma potesilo, ze som si usetrila 700 eur na nove podprdky, xixi

ale asymetriu tu mali aj od trsku, aj od cervena aj z chirmedu, takze na to by som sa nespoliehala.

mimuska 85

carina ja cjodim do solarka a ked som si tu jazvu preliepala mala som ju podraždenu a volala som sestricke ta mi povedala že si ju mam len nahrubo natriet,aj ta co ma solarko mi to povedala...nie cala sa natriet faktorom len tie jazvy a nahrubo

carina

silviklh
no to mas pravdu nezaregistrovala :) v podstate kazda jedna operacia je riziko... Skôr by som povedala, ze zacinam vymyslat, chcela by som to najlepsie a neviem ako...zarucene bez problemov to nie je nikde. Ale Trskova praca sa mi fakt velmi paci-hlavne tie anatomy robi krasne-nemôzem si pomôct ale ako to s kamoskou kukame, tak tie su najkrajsie. Neviem ci to u mna nie je aj tym, ze tych Trskovych fotiek je tu menej, tak je to take vyraznejsie a nad tymi Cervenovymi lamentujem/a aj preto, ze sa k nemu na 99% chystam. Ja som taka truba...mala by som si dat asi pauzu-na tuto temu

Luxury

carina

Ja som bola u trkus a neviem o tom, ze by Trska riesil problem s asymetriou po opke. Ale ktovie, nie kazda sem pise... Boli to veci, ktore chirug neovplyvni, myslim ze martinka54 a mondan riesili tie veci, skus sa ich popytat, carina.

Luxury

Korki, ja este teraz vysavam len tri izby a konec, tlak mi stupne na 200, trva mi to hodinu cele a citim aj prska pri tom...tak to radsej mierne robim. Ale inak beham jak o dusu, poobchodoch,v robote, to je ok.Brzdim sa, ked zacitim prso,ale to je na kazdom, ako to kto citi. Ja sa strasne bojim ze dostanem kapsulu...preto som taka.