Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

korki,on urcite myslel raru,lebo aj rara ide nos a prska. aak osa ti dari?chcem sy spytat,dokazes si pravou rukou sa dotknut laveho podpazusia?druha otazka-dokazes predpazit?

Luxury

aha, no co si pametam, martinke povolila koza a mondan, to neviem - double bouble, ale nie som si ista. To su veci, ktore nesuvisia s chirurgom.O asmetrii neviem nic,zatim, mozno budem prva:) nikdy nevies:)

carina

zeny!!!
aby to tu uz nebolo take vazne, nezabudnite dnes fandit nasim, ja sa uz neviem dockat
Slovenskooooooooooooooo :DDDDD

korki

silviklh, sak to som bola u vas na izbe, ked to spominal. ale on nehovoril ze rara, ale ze este jedna mala prist na to iste ako ty, ale ochorela. ale to mohol mat aj od sestricky. ale samozrejme, ze sa priznal, ze semtam ako mu cas dovoli, tak sem pride pozriet a ocekovat si, ako su pacientky spokojne a pod. a ten mlady ze chodi na zzz.sk
si myslim, ze dobre robi. je to sucast jeho prace a toto forum je verejne...

korki

luxury, ja som myslela martinku a mondan, z tohto fora. ale aj od dr. cervena su tu baby, zuzkas a lia...

zuzanka, nestresuj sa. mysli na to, ze tebe sa to nestane.

to akoze keby sa mame podla tohto riadit, tak by sme nesli ani jedna na operaciu. kaslite uz na to baby. aj doktori su len ludia... viem, ze za tie prachy chceme byt dokonale, ale ved na to je reklamacia a je na dr. ako sa zachova. ale ani jedna tu nemala problem s reklamaciou, si myslim...

mne sa pacilo na mondan a na martinke, ze tu pekne napisali vsetko pravdivo ale nezanevreli zato na dr. a takisto aj flow a zuzkas...

silviklh

ozaj,neviem,ze tu korki spominala ze Cerven spominal,zerara mala prist,neviem,ci hovorila aj,odkial to vie-z fora,cital ho :D aj ten fesi mlady doktor :D ze aby vedel,po com zeny tuzia :D :D