Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Zuleko nezufaj,ked pojdes druhy krat,tak tych 550 das,uz sa ti tam zmestia :P ja si nvm redstavit viac ako 350,chuda koža

Zuleko

Zuzana1407
Ja mám nagor impleo 390,VP...jednoznačne si daj 420 ani nad 390 nerozmýšľaj:-)Ja keby som išla teraz na OP znovu tak si dám minimálne 550:-)tá 390 ani nieje extrémne veľká:-)Povedal ti akú veľkosť budeš mať výslednú?alebo výsledný obvod?

ZUZANA1407

zuleko

a aku mas velkost??mne navrhli 390 aj 420....objednaju obidve velkosti a ze sa vybere...magdo bol strasne zlaty....

carina

mimuska85
no v kazdom pripade toho 8.ho k Cervenovi a potom uvidim :) Dufam, ze mi bude na tolko sympaticky, ze viac nebudem spekulovat hehe

Zuleko

Zuzana1407
ja som 8 týžňov od OP bola som v chirmede,a starostlivost na 1 s hviezdičkou:-)Všetci sú tam strašne milí a starajú sa o pacientov výborne..mne dokonca vznikol problém s jazvami,pretože sa mi nechceli hojiť tak som tam chodila ako na klavír ale starali sa tak o mna že na nich nedám dopustiť.nemáš sa čoho báť:-)

silviklh

áno,aj som si myslela,ze si to tak pochopila,ze som myslela,ze vyslovene povedal ze rara.tak so mto nemyslela :-) boze,dneska sa tu vsetky dako zle chapeme :D

korki

silviklh, ja viem, ze myslel raru, len on nehovoril, ze rara ale ze este jedna pacientka odvolala.
vsetko na co sa pytas dokazem, ale nie je to prirodzene. ale tlmim to. proste nic nerobim na 100% ale na 50%. asi tak

luxury, mas pravdu