Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Zuzana
Ja sa až popravde čudujem že ti sam navrhol 390 až 420..lebo mne navrhol 220 max 275:DD a ja som mala 70 pod prsiami a 83 cez.teraz mám 92

Zuleko

Silviklh
Jasné beriem kažždému sa páči niečo iné,veď to by bola nuda keby sa nám všetkým páčili rovnaké veci:-)Jazvy sú už Ok,len ja som mala aj ten problém,že som pravdepodobne alrgická na šicí materiál,ktorým ma zašili..ale teraz je to už v pohode..a potom by nemal byť problém,žeby sa nechceli hojiť jazvy lebo koža je už natiahnutá..len to je v štádiu ,že chcem väčšie,ale neviem čo bude o rok.Pôžičku určite nebudem brať:-)buď peniaze budú a dám si ich alebo nebudú a budem musieť čakať:-)

silviklh

Zuleko a co jazva?uz je uplne zahojena?toho sa nebojis,ze zase budes mat problemy? a peniazky mas nasetrene,ci pozicka?ved ja mam tiez len 22,dieta tiez o niekolko rokov,ale mne sa zase bomby nepacia a nici sa chrbtica :-)) kazda ma iný nazor.

Zuleko

silviklh
Mám len 21, a dieťa neplánujem určite skvôr ako v 30:-)A 9 rokov sa mi čakať nechce:-)Ja som chcela veľké prsia pretože sa to páči mne...nie kvôli mužom:-)Môj priateľ bol dokonca proti a teraz je spokojný:-)A toho že potom budem mať deti sa niejako nebojím.sú všeliaké spôsoby,aj dr my vravel že niejen problém potom keby som chcela menšie impl. po dieťati,že my vedia tie prsia upraviť ,že sa odoberie koža.. a boh vie v dnešnej dobe či tie deti aj budem mať.

mimuska 85

carina urcite ti bude sympaticky,je zlatý aj pristup,aký ma...ako sa stara aj sestricky su suprove:-) ja som s nim veeelmi spokojna

silviklh

uz o rok? :D preco nepockas,kym budes mat aspon jedno dieta?potom budes musiet dat bohive ake,bohvie,ako sa vytahaju....nestaram sa,len ja by som myslela na take.rpsia zase nie su vsetko.a chlapom sa nepacia obrovske,ale take akurat :-)(viem,ze to nie kvol ichlapom,ale to len taka poznamka)

Zuleko

silviklh
:-))Ja som spokojná aj teraz oproti tomu čo som mala je to výhra:-)Len všetky čo mám známe majú 500 minimálne a tie prsia sú nádherné:-))Ale je pravda že až na druhý krát si ich dávali..preto sa o rok chystám na tú 550-600:-)