Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

zuleko

a co si si brala so sebou??vraj nemam brat nic,ani pyzamo,ani appuce,,nic..len kefku a pastu....a kedy ta pustili domov????

Zuleko

Zuzana
Oni mi nechceli dat 390 ale ja som trvala na tom,že pokial nedostanem 390 ani na operaciu nejdem:-)oni sú tam za prirodzenost no mne sa naopak páčia veľké prsia.daj email pošlem ti lebo tu foto nemám.

Zuleko

Zuzana
na tvojom mieste nerozmýšľam a dávam 420,ja mám výšku 170 a 52 kg.mne tiež objednali 360 a 390 a v den operácie som trvala na 390 len ja mam VP.

ZUZANA1407

ja mam pod prsiami daco 78-80......a cez prsia 85...tak niejak....vyska 165.....magdo jednozancne trval na 390 ,ale ja som vravela ze este trosku väcsie...tak vravel,ze napchame aj 420....haha.....a teraz mi voallali z recepcie ze objednavaju obidvoje....