Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

frida330

Ano ja uz mam po 3 kojeniach :-)) ale zas nemam take strasne prsia,ze ako pes usi,ale proste chcem to pre svoj dobry pocit a aby boli zase krasne :-)
Velmi,velmi po tom tuzim :-)
Budem rada ak by si nieco zistila a dala vediet :-)

Laurina22

Ja idem na vlasky a tez si chcem dat urobit zuby.A zuby,to je nemala investicia.Ale chcem to stihnut tento rok.Uvidime.No,som zvedava,ci budes spokojna,ja drzim palce a dufam,ze hej.Som rada,ze s modelaciou tu nie som jedina.A ty uz mas po kojeni?

frida330

Moja kamoska tam robila na recepcii dlho,ale uz tam nerobi a ten doktor je asi novy tam a nevedela mi povedat nic na neho,skoda

frida330

Ja som tiez isla na to postupne :-) bola som na mikropigmentacii obocia (tetovanie),znamienka,melir,teraz nedavno mam strojcek na zubky (ten neviditelny) a kedze su to drahe zalezitosti,tak sa to neda vsetko naraz.Ale budem trpezliva :-)