Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laurina22

Ja si ale musim este nasetrit.Lebo teraz si davam aj vlasky zahustovat.To je mi prednejsie.Takze to vidim az na september.

frida330

Ja som rozhodnuta na 100% vravim sla by som hned uz aj :-) len manzel mi to musi zacvakat :-)
A ty mas kolko rokov?
Kamoska bola u Cervena-pochvalovala si.A este som rozmyslala nad Minarovjechom-to je dost znamy plast. chirurg...

Laurina22

Ja sa na neho zajtra v praci popytam.Uz aj ja sa chystam popozerat si stranky a odporucania.A uz si rozhodnuta,kedy chces ist?

frida330

Mam 30 rokov.Doktor sa vola Belovič a neviem najst nikde na neho recenzie.Len na stranke ULK je jeho foto.Inak nic.Ale mala som z neho dobry pocit,mily,prijemny,povysvetloval...No neviem,ked uz mam ist,tak nech je to sikovny :-)

Laurina22

Wau super,konecne som nasla niekoho,kto chce ist do BA.A ako sa vola?Jeho prace su aj na nete?Alebo nevies?Ja chcem ist tiez len na modelaciu,silikon mi nie je treba.Ale potrebujem podvihnut.Kolko mas rokov?

frida330

Lauri ten doktor bol velmi prijemny,sikovny a fakt krasne mi spravil znamienka :-) tak rovno mi pozrel prsia a skonstatoval,ze staci podvihnut.Ked mi ukazal ako by to vyzeralo,tak super.Cena cca 2000€ tak som aj pocitala.Ale ja teda budem mat len modelaciu.Ale sla by som hned aj zajtra.

Laurina22

Frida ahojky,

aj ja chcem ist na upravu/modelaciu tiez do ULK.Ty poznas toho lekara?Mas z neho dobry dojem?Aku ti dal cenu?