Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

poharvody

zuzana1407
som 11 dni po. dalo by sa. keby mi frajer vcera viac pomahal tak by sa ho dockal:D bez prace ale nie su kolace:D:D ale myslim ze pomalicky by sa uz dalo:)

ZUZANA1407

dakujem vam pekne........beriem iba kefku a pastu..aj ustnu vodu..aj krem..to je vsetko..na seba davam len teplakovu a botasky...

carina

zuzana1407
drzim ti palce moja, myslim, ze zaludocne nervy su v pohode-to mala a bude mat asi kazda ;) vsetko dobre zelam
baby ja som z vas taka vzrusena, jak to tu pisete, ze uz idete...-docista prezivam s vami :)

korki

silviklh, no to si ma nepotesila. mne sestricky hovorili, ze ked to ide, tak sa mozem aj sama. samozrejme, ze ked to nejde, tak nasilu nie. tak ja uz fakt nechapem z tohto... lebo nechcem si nejako ublizit zbytocne a potom plakat nad nejakou asymetriou alebo inymi problemami.

korki

zuzanka a adadka, drzte sa!!! budeme tu na vas mysliet...
zuzanka, nicoho sa neboj!nemysli na to zle, ale na to pekne a ten zivot s prskami... mna toto stale drzalo aj drzi nad vodou...
mna sa normalne vcera pytal muz, ze ci mi este ucinkuje nieco z tej operacie alebo ci nieco neberiem. lebo mam stale dobru naladu a usmievam sa.

adadka

Zuzana, ja idem pozajtra. Ja sa nejako nebojím operácie, ani bolesti a narkozy, ale bojím sa potom tej bezmocnosti.

ZUZANA1407

caute baby.....tak a zajtra idem....strasne sa bojim ale aj tesim......o 10 mam operaciu....uz mam take zaludocne nervy...idem si odlakovat nechty,,umyla som si vlasy......a chystam si na kopku co obleciem..uz je to tu,....uz stres...

silviklh

korki,nie ja sa nepodvihnem :( ale ani to nemame robit,mne to sestricka hovorila,tak mi to nevadi.strasne ma vcera bolel pravy prsnik,dole.a to prelievanie je hnusne!!
aj vy ste stale take mastne este?
mna chrbat neboli,chodi mvystreta,a ak oso mspominala,ja som spavala na chrbte aj predtym,tak to m iproblem nerobi,skor to,ze sa neviem hybat poriadne a neviem dat urky do urcite uhla