Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

ahojte. lastel a silvi, no super. tak sa pekne hojime...
ja uz tie noc fajn. ale asi to bude tym, ze som si dala vecer fernetik. neviem. spala som ako babo. dokonca aj chrbat menej pobolieva...

silviklh, a ty sa este nepodvihnes sama z lahu??? no ja si to neviem predstavit. lebo ja aj v noci idem na vecko a nechcela by som vsetkych buntosit. dnes som rano bola aj dcerku vystrojit do skolky a v pohode...

lastel aj mna muz stale hamuje, hlavne ked uz prisli deti a chceli ma vyobijimat, tak im to zakazoval. no ale da sa to aj opatrne. tak som rada, ze to ma takyto priebeh.
asi je dobre, ked sa clovek pripravi na najhorsie. ako napr. moj muz si myslel, ze mi bude musiet aj zadok utierat a krmit a nastastie nic z toho nebolo. xixi...

lastella

Ahoj silvik
videla som ich. Este ze som zdravotnik a ze mi vidiet to nic nerobi aj ked ma upozornili ze nic moc pohlad. Bolo to zaujimave ako to obrastlo uplne cely impl. a boli tam aj praskliny. Videla som vsak iba jeden tak mozno ten druhy bol na tom horsie, neviem. Ja sa mam uz od vcera podstatne lepsie. Manzel ma hamuje aby som sa nepredcenovala, asi ma pravdu ze vsetko potrebuje cas na zhojenie.

frida330

Ahojte :-) Neli ten strojcek je taky ten nalepovaci,ale tie nalepene plosky skoro vobec nie su vidno (jasne ze z blizka hej) a mas cez ne taky jemny drotik.Nie jak tie stare zelezne.Cena bola 380€
A v dobrom ti zavidim krasne prsia,to musi byt super pocit,ze ich mas take ako si si priala :-)