Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tamaraw

Ahojte! Som velmi rada, ze som objavila taku super diskusiu :)Kedze mi boli "nadelene" az nulky tak uz dlhsie rozmyslam nad silikonmi. Lenze doteraz som nebola na ziadnej OP tak sa hroozne bojim! Ako dlho to boli? A ako dlho sa treba vyhybat sportu a fyzickej aktivite?

Tedy

niekto sa tu pytal aky kremik na jazvy,nam doktor povedal,ze musi byt s E -vitaminom a Aloe Vera,tak sme kupili taky,ze organicky + E-vitamin + Aloe Vera a dalsie vitaminy,ale tieto su najdolezitejsie a je tam potom napisane,ze je na jazvy,na strije,na starnucu plet atd...
tak si to s tym natiera a pekne sa to hoji

repka

Lucy231
nechcem nikomu brat nazor, ale podla mna je blbost, ze doktorov bavi denne chytat a pozerat cudzie prsia a pod. - to akokeby gynekologa bavilo a pacilo sa mu denne obzerat zenske p...

leus

lucy
s prsiami to nema nic spolocne, ide o lekara, ako sa postavi k problemu, mozno keby si si dala spravit u neho prsia, tak aj vtedy ta odbije

Lucy231

Ahojte ja som veľmi sklamana z pristupom chirurgov, že prsia robia najradšej. Robia ich najradšej preto, že na nich viacej zarobia a je to pre nich zabavnejšie sa pozerať na hole prsia a bavi ich to, predsa ktoreho chlapa by nebavilo chytať denne cudzie prsia, snažia sa ich spraviť sumerne a prirodzene pekne, lebo predsa je to pre chlapov sexi... a ak ide o obyčajný nos, alebo uši tak som zistila že ak ide o problem ste pre chirurga už nikým, pretože malo na tom zarobil (za nos asi 1400 eur alebo za uši 600 eur) a nestojite mu zato aby ste ho otravovali s nejakým problemom okolo nosa alebo uši ktore mu toľko nevyniesli ako prsia. Prsia opraviť väčšinou chcu ak je problém, lebo sa boja nazurených manželov a je tam väčšie riziko infekcie, rakoviny... ale ak ide o ten nos alebo uši kašlu už na vas.
To ej moja skusenosť a je mi z toho velmi smutno, pretože nie som bohata a aj keď ma operácia uši stala 600 eur tak uver budem splacať ešte rok a vlastne za nič pretože musim šetriť na ďalšiu operáciu u ineho chirurga keďže tohto čo ma operoval to už nezaujima či ma niečo trapi na nich... To by bola zadarmo oprava a to si nemôže dovoliť pretože za ten čas by mohol zoperovať nejake prsia za peniaze :-((.

zuzi16

hmm, zase som tu asi až po týždni, len sa chcem pochváliť, že zajtra idem po dvoch týždnoch koooonečne na štychy a dole obvazy....boooože, jak strášne sa tešíííím...

najhoršie na tom všetkom bolo vydržať tie dva týždne s tým na sbe ...

Zajtra ma oslobodia...jupííí..
pošlem potom Livke fotečky, oki...tak zatiiim...

Laurina22

Baby poslala som na mail fotky,ked ich budete vidiet,prosim vyjadrite sa,ja chcem ist na modelaciu,lebo bez podprsenky vyzeraju ako po kojeni:-(Mooooc dakujem.

Zuz_

silviklh

jasne, v pohodicke..vsak nic sa nedeje. len som sa chcela pripomenut, ked vela piseme a ani sa clovek nenazda a uz tu je dost stran co ani necital ;-)