Ahojte ja som veľmi sklamana z pristupom chirurgov, že prsia robia najradšej. Robia ich najradšej preto, že na nich viacej zarobia a je to pre nich zabavnejšie sa pozerať na hole prsia a bavi ich to, predsa ktoreho chlapa by nebavilo chytať denne cudzie prsia, snažia sa ich spraviť sumerne a prirodzene pekne, lebo predsa je to pre chlapov sexi... a ak ide o obyčajný nos, alebo uši tak som zistila že ak ide o problem ste pre chirurga už nikým, pretože malo na tom zarobil (za nos asi 1400 eur alebo za uši 600 eur) a nestojite mu zato aby ste ho otravovali s nejakým problemom okolo nosa alebo uši ktore mu toľko nevyniesli ako prsia. Prsia opraviť väčšinou chcu ak je problém, lebo sa boja nazurených manželov a je tam väčšie riziko infekcie, rakoviny... ale ak ide o ten nos alebo uši kašlu už na vas.
To ej moja skusenosť a je mi z toho velmi smutno, pretože nie som bohata a aj keď ma operácia uši stala 600 eur tak uver budem splacať ešte rok a vlastne za nič pretože musim šetriť na ďalšiu operáciu u ineho chirurga keďže tohto čo ma operoval to už nezaujima či ma niečo trapi na nich... To by bola zadarmo oprava a to si nemôže dovoliť pretože za ten čas by mohol zoperovať nejake prsia za peniaze :-((.