Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

frida330

Ahojte baby,aj ja chcem ist na operaciu prs,ale len upravit,aby boli zase krasne.Chcela som o ciselko zvacsit,ale doktor povedal,ze mne netreba,cize ked mi ich nadvihne budu pekne.A neviete referencia na dr.Belovica z ULK? Robil mi znamienka a s tym som bola velmi spokojna.Ukazoval mi svoju pracu-jedny prsia a boli krasne.Tak uvazujem ci on.Uz mam aj cenu kolko budu stat :-)

Laurina22

Silvikh ano strasne ma vzrusuje,ked mi tam dava vselijake instrumenty:-)))Fakt,strasne.Neviem,co od radosti:-)))

Laurina22

A Lucy,mozes mi verit,plasticky chirurg si rad nepochyta.Je to jeho praca a naozaj nema cas pri anesteze,zhone a operacii si este aj "pochytat."

Laurina22

Baby,na jazvy je dobry Conctratubex gel.

Lucy,naozaj si myslis,ze gynekologa bavi sa pozerat cely zivot na ...,inak by tu pracu nerobil?A ty si myslis,ze mu tam chodia len zeny mlade,pekne,ciste,vonave?Sa zobud troska.

Zuleko

Lucy
to ma mrzí,čo sa ti stalo s tými ušami:/ale tiež veľmi nesúhlasím s tým celým príspevkom..vždy ide o osobu lekáraa aj vo veľkej miere toho aby si sa nedala odbyť,raz keď s výsledkom človek nieje spokojný či už ide o prsia,nos ,uši..lekár to má vziať a opraviť..pretože tak ako si napísala človek má celý život komplexy či už z malých pŕs alebo odstávajúcich uší,konečne na to našetrí a zistí že vlastne musí šetriť zas,lebo to nedopadlo tak ako malo,veľa síl a verím že druhý krát to už bude dobré a budeš spokojná..

barbora10

lucy

absolutne s tebou nesuhlasim,lebo ani s plastickou operaciou prs nie je kazda zena spokojna.a teda prva cast tvojho prispevku o tom ako chirurg robi najradsej prsia,lebo si rad pochyta,tak to ma teda pobavilo.

Lucy231

Myslim že aj gynekologa bavi sa denne pozerať ženam medzi nohy inak by tu pracu nerobili :-). Možno ak by som mu povedala že si dam potom spraviť aj prsia tak by sa snažil spraviť dobre pripadne aj opraviť problem po lacnejšej operácii. No čo už začnem šetriť a do zimy snaď pôjdem na reoperáciu zase k nejakemu chirurgovi ktoremu ide iba o peniaze.