ahojte dievcata, stale vas citam, gratulujem majitelkam novych prsiek, citam ze kazdu niekde boli a picha, treba vydrzat, ja som teraz 2 mesiace po a fakt si na tu bolest uz ani nespomeniem... mne sa ulavilo fyzicky prvy raz tak na 12 den po opke, asi aj z psychickej stranky, to bolo akurat po vybrati stichov, po kontrole, ked som si ich konecne videla a bolo vsetko ok:-) moje prska su uz odpuchnute a postupne maknu, spodky su este tvrdsie. Dnes som bola prvykrat na verejnosti v plavkach v aquaparku, no tie pohlady stali za to, zeny sa aspon snazili cumiet nenapadne ale chlapi, no des... viete si predstavit, srandu som mala dobru z toho
frida, to je aky ten neviditelny strojcek na zubky? to davaju nejako zozadu chrupu ci? ako dlho sa to nosi? a co to asi tak stoji? tie zuby sa chystam tiez poriesit tak ma to dost zaujima, dakujem za odpoved
aj som posielala livke fotky do galerky este pred velkou nocou, ale asi ma toho vela, no kazdopadne prsia sa menia stale k lepsiemu, hlavne to lave neposlusne pekne odpuchlo konecne