Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

hlásim sa konečne po prespatej noci,ani raz som sa nezobudila..ešte by som spala,ale nemôžem,lebo príde priateľ,a mama išla do roboty už a nemal by ma kto zdvihnúť(nemala by som mu ako otvoriť).keby ste mňa videla,jak ja vstávam..ale ráno je to najhoršie,keĎ sú tie svaly stuhnuté po noci,a kým ich rozhýbem,tak to je oblestivé.som vlastne 4deň po,tak čo čakám,že....
zatiaľ sa vytešujem teda len z nosa.dúfam,že jazvu nebude vidno.
poznáte niekoho,kto bol na opke nosa otvoreným spôsobom a vidno mu jazvu???

Luxury

Nelina, ahoj, takze o mesiac uz by som mohla v plavkach medzi ludi? akurat 1 juna mi dorazia plavky na SVK. Teraz po meisaci si to neviem predstavit este...
Btw. kde si bola v aquaparku?

korki

nelinka, super. si ma potesila a povzbudila. lebo mne je stale rovnako. som 5 den po. zatial nijaka ulava, stale mierny tlak a obmedzeny pohyb... ale bolest nie, to zas nie.
to ti normalne zavidim. tie pohlady. ja uz sa na to tesim tiez v lete. no ale ja mam este podmienku schudnut a to sa mi teraz pri tom vysedavani a nic nerobeni nedari... xixi

Nelina27

ahojte dievcata, stale vas citam, gratulujem majitelkam novych prsiek, citam ze kazdu niekde boli a picha, treba vydrzat, ja som teraz 2 mesiace po a fakt si na tu bolest uz ani nespomeniem... mne sa ulavilo fyzicky prvy raz tak na 12 den po opke, asi aj z psychickej stranky, to bolo akurat po vybrati stichov, po kontrole, ked som si ich konecne videla a bolo vsetko ok:-) moje prska su uz odpuchnute a postupne maknu, spodky su este tvrdsie. Dnes som bola prvykrat na verejnosti v plavkach v aquaparku, no tie pohlady stali za to, zeny sa aspon snazili cumiet nenapadne ale chlapi, no des... viete si predstavit, srandu som mala dobru z toho
frida, to je aky ten neviditelny strojcek na zubky? to davaju nejako zozadu chrupu ci? ako dlho sa to nosi? a co to asi tak stoji? tie zuby sa chystam tiez poriesit tak ma to dost zaujima, dakujem za odpoved
aj som posielala livke fotky do galerky este pred velkou nocou, ale asi ma toho vela, no kazdopadne prsia sa menia stale k lepsiemu, hlavne to lave neposlusne pekne odpuchlo konecne