Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

Tedy... s nicim si ich nenatieram... len tu pravu som si natierala betadenom, lebo mi spodna cast zacala trocha hnisat a otvarat sa, teraz tam mam kusocek mäsa, ale nic hrozne... jazvicky sa super hoja!
Co mi robi trocha starosti je prave prsko... zda sa mi ze kleslo a to poctivo nosim podprdu, od soboty cez den uz normalnu. Este odfotim a poslem fotky bez podlepenia ;-)
Inak som sa bala ze 400 budu vela a normalne sa na mne stratia, zaital si nikto nevsimol :-)))

katka33

Bianca 003, Barbora 10, Leus,

Sorry, to nie je moj styl....fotky som posielala livke 25.3. a aj sme si odpisovali na ten mail jedna druhej, ze nech ich prida na moj nick, takze mail dostala.....a aj osobne som ich posielala par dievcatam z fora s ktorymi si pisem aj sukromne, takze sorry, to naozaj nie je moj styl ze poviem ze som ich poslala a nic neposlem, neviem preco by som to robila...tak by som sa sem rovno uz ani nevratila keby ich nechcem zverejnit ?!?

Ach,

Korki, tebe gratulujem, nestiham citat, precitala som si len prve dve strany a mam dost .....nebola som tu od stredy,neviem ani ako si to prezivala, ale urcite lepsie nez ja.

Luxury,
pozrem sa na teba neskor, nestiham, musim bezat na veceru, ale urcite su krasne prirodzene. Zopar dni som bola mimo pevniny, tak som sa venovala inym veciam a telefon a net ma ani nenapadli...ale teba si zajtra pozrem, uz sa tesim.

Nelina27

dakujem Barborka, ja som velmi spokojna, aj s velkostou, som rada ze som nedala tie mensie co som spekulovala a zdaju sa mi cim dalej tym krajsie, opuch zmizol a postupne maknu... takze dievcata co ste cerstvo po opke, chce to len cas, najprv zmiznu bolesti a tlaky, potom sa zacnu jazvicky hojit a prska budu postupne maknut, ja sa nadejam ze tak este mesiac a zmaknu uplne. inak na druhej kontrole po 6 tyzdnoch mi mlady doktorko povedal ze jazvy mam uz krasne, ze niekto take nema ani po roku, takze to dost zavisi asi aj od vasej koze, mne sa pekne a rychlo zahojila aj jazva po cisarskom nastastie:-)
poharvody, budu krasne ked odpuchnu a usadia sa a dobre ze ti dali tie vacsie:-)
luxury, tiez nadherne, prirodzene, ale na tebe si viem predstavit aj vacsie alebo zeby fotka skreslovala?
arri, nadhera, no z takeho paradneho zakladu ani inak nemoze byt, isto si aj ty spokojna, velkost vyzera byt akurat k tvojej postavicke
milkshake, objednavala som odtial saty aj plavky, doslo mi to do tyzdna a tusim 12 dolarov bolo postovne ak si pamatam... velkost sadla ale ak by nebola dobra, tak to viem lahko predat. inak z viktorky som okrem postovneho musela platit aj clo ci dph ci co to bolo, no to ma az tak lacno nevyslo a tovar isiel ovela dlhsie sem.
frida, tak potom ma prosim ta poinformuj ako pokracujes so strojcekom, pojdem sa aj ja na to popytat k svojej zubarke najblizsie
ja o 4 dni koncim s tymi bieliacimi pasikmi, tak potom vam zreferujem...