Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

carmenka
ty si sa tusim pytala na fabryho..ja mam len poziticne ohlasy nanho,moje 3 kamosky maju od neho prsia a jednej som videla aj na vlastne oci a teda take krasne prsia som este ani tu v galerke nevidela mam pocit..nieco uzasne,ale tak samozrejme zalezi od tvaru prs a zakladu..ja kebyze mi nevyjde cerven,idem urcite k nemu a planujem aj este unho konzultaciu...ale ty uz neries, zajtra ti drzim palce a daj vediet :)

manula

no cauteeee babule :)))

akoze 3 dni som mimo civilizacie a docitavam vas dva dlhe vecery, pisete jak odusu...paci sa mi to..ale nestiham vas potom :D:D:D

zajtrajsim babam zelam vsetko dobre a myslim na vas!!!!

idem kuk tu galerku ..nove fotky..tesim

nelina 27
supnes sem este raz ten link na plavocky? nechce sa mi to tu uz hladat..dakujem :)

maminka81

no mam 3 a 6 rocne deti, tak babatka nie su a potešila si ma, že autom na 5ty den sa da, lebo my sme na aute dost zavislí..
a ako je to s ranami po šiti..mne budu vkladat cez pazuchu, oholim sa večer pred operaciou, potom je to ako? ako dlho sa nebudem moct umyt pod pazuším? ja sa dost potim tak dufam mi to nebude komplikovat hojenie...
a dakujem zajtra si kupim lieky ...

Nelina27

maminka, ked mas skolaka a skolkara tak to uz nie su uplne babatka co treba celkom obskakovat, mna moje dieta aj potiahlo za ruku ked som tazko vstavala a strasne sa tesilo ze moze pomahat, ked mala maminka bolavy chrbatik, ako sme mu nakukali:-) ja som musela soferovat s malym k lekarke po 5 dnoch, no nebolo to prijemne celkom ale dalo sa, len opatrne...
co sa liekov tyka, na opuch je dobry Aescin, od bolesti ti mozno postaci ibuprofen alebo paracetamol, ja som mala aj flector rapid a tramal, ale ten je na Rp, tyzden som ficala na liekoch denne, tak som si to striedala, potom uz menej a po 2 tyzdnoch uplne bez liekov

maminka81

:) NELINA ved jasne, že rožky nevadia, ale ay som skor vladala do školky a školy rano chystat ap deti moje :) a upratovanie, to počka...len ked tu čítam to vstavanie rano ...bez pomoci ruk neviem ako zvadnem :) ale ved uvidim... najväčší mindrak mam aby všetko ok dopadlo.. a pak už nejak bude :)
baby kedy budem mocť šoferovat auto? asi na ten 5ty den nebudem moct ist s detmi sama autom? a ešte som sa chcela spýtať či si mam kupiť nejake ieky na opuch, na bolest ap...a ake? alebo mi dr povedia ake si mam kupiť? radšej by som mala nachystane, nikam chodit potom nebudem :)

Nelina27

maminka, po 5 dnoch budes mat to najhorsie za sebou, take zakladne veci potom zvladnes a mozno na tom budes aj lepsie nez si myslis... a to ostatne ta pocka, sa nezblaznis ked budete jest tyzden rozky a nebude upratane, nie? :-)

maminka81

dakujem Nelina27, aj sa tešim aj sa bojim - veru zmiešane pocity mam... najviac sa bojim či budem vladat sa starat o 2 deti potom, cca do utorko budem aj s detmi u rodičov a potom tj po 5tom dni na všetko doma budem už sama... :-/

Nelina27

carina, vdaka, ty budes mat stopro krasne prska, zaklad mas pekny, urcite budes skakat aj tri metre do vysky potom :-)
maminka, neboj sa ale tes sa, budes to mat za sebou, co by ine dali za to, keby mohli byt uz na tvojom mieste