Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzikk

frida 330,

ano, aj ked si este nebola na zakroku. neboj, vsetky tam mame vystavene nase plne nulky, letiska, pripadne ovisliny :-)

bianca003

frida300
musíš najprv poslat foto svojich prs stačí len prsia bez tvare Livke na e.uhrinova@gmail.com no a ona ti pošle link a aj heslo do galerky
a nezabudni pridat aj svoj Nick pod ktorým si tu na ZDRAVIE.sk

frida330

Neli ja ked som bola mensia mala som ten vkladaci strojcek,ale sa mi zlomil a ked mi ho opravili uz to nebolo dobre.Tak moja dcera zacala nosit teraz a jak som bola s nou u zubarky,tak som sa spytala,ci mozem mat aj ja a odporucila mi ze ano.Zubarku mame sukromnu na Mudronovej ulici.Zatial som tam bola len vtedy ked mi ho nalepila.Teraz idem o tyzden,uvidim co mi bude s nim robit.
Zuzi myslim zajtra na teba :-) jeeeeeeeeeej ty uz budes mat po :-)))

leus

zuzana
neboj, urcite vsetko dobre dopadne, ozvi sa po op, takisto aj ostatne baby co to mate...ozaj a ktory ta to ide operovat?magdo?