Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

dakujem barborka a zuzikk.
Barborka, ono sa to len zda na tych foto,lebo je to mobilom a zalezi aj od svetla,ale je tam zaber, kde vidno ze su to silkace:)a tak njeak to vidnou aj v reale.ten dekolt je na normalnom svetle celkom vymodelovany,ale snad to sadne este troska:)

barbora10

poharvody

u teba to chce este cas.uvidis,ze este vystupia.ty mas este vyrazny opuch,ale ked zmizne,prska sa zacnu pekne tvarovat.

Seli22

Ďakujem Luxury ja si to tu čitavam a tiež by som chcela isť k Trškovi a u teba som asi nezachytila ake si si davala :-)

poharvody

no caute, operoval ma benes v univerzitnej nemocnici v kosiciach. dreny som mala, a mi aj vela natieklo preto som sla az na treti den domov...ved som bola cela mimoza, vobec nie ako korki, co robi na piaty den to co ja budem mozno na 15ty:D aj mne sa zdaju byt male doprcic, aj doktor povedal...ale niektori zase povedali ze su dost velke...nevadi, radsej take, aj tak som mala dost bolesti...inak dievcata vy si objednavate plavky takto na dialku za tolko prachov? to ako viete ci vam budu sediet, tie na victoriassecret su niektore totalne krasne!!!neda sa to kupit niekde aj v predajni na svk?
silviklh
ty co na moje hovoris? zaujima ma ci mas podobne alebo viditelne vacsie? zaujimave ze niektorym 270 urobi vacsie ako mne 330...jááááj...

bianca003

barbora10
ja si myslím že ich neposlala ... (vnútorný pocit)
lebo livka vždy dá fotky do galerky aj ked neskor...