NELINA27,KTORY TYP TYCH PASIKOV MAS?JA SOM ZATIAL POUZIVALA TRI,ALE MUSELA SOM PRESTAT,LEBO SOM ISLA NA OPKU A AJ TAK BY SOM SI RAZ VEDELA DAT,RAZ NIE,TAK BUDEM POKRACOVAT ASI O TYZDEN.TAK MA ZAUJIMA,ZE KOLKO SI SI ICH UZ DALA A CI UZ JE DAKY ROZDIEL,LEBO UZ BY TO MALO JEDNOZNACNE VIDIET.sirry,teraz som si vsimla,ze som tukla na cpaslock :D
POHARVODY,ja sa do toho este dako nevyznam,ale tiez tam vidno opuch.nepapas aescin??mne pomaha,ja nemam opuchnute ani jedno.a to som nemala ani dreny :)podla mna tie dreny su zbytocna neprijemna vec.
mne sa tvoje zdaju akurat.ja mam vacsie.lebo ja mam 350,ale hlavne mam VP,takze mne idu viac dopredu.ked mi ich priatel videl,len zospodu,co som odtiahla podprsku tak hovori-BOHA TO SU RIADNE ŠUPY!! :D aj ked ich chytal cez podprsku,ze ako mu budu do ruky,tak sa tak lisiacky usmieval :D ale neboj sa,oni este vystupia.ale podla mna male nie su.-male si mala predtym!a ono vies,kazdemu sa paci daco ine.niekto napise,ze male,niekto ze akurat a niekto,ze sa mu zdaju dokonca velke.niekto na 500ky povie,ze male....:-)