Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

NELINA27,KTORY TYP TYCH PASIKOV MAS?JA SOM ZATIAL POUZIVALA TRI,ALE MUSELA SOM PRESTAT,LEBO SOM ISLA NA OPKU A AJ TAK BY SOM SI RAZ VEDELA DAT,RAZ NIE,TAK BUDEM POKRACOVAT ASI O TYZDEN.TAK MA ZAUJIMA,ZE KOLKO SI SI ICH UZ DALA A CI UZ JE DAKY ROZDIEL,LEBO UZ BY TO MALO JEDNOZNACNE VIDIET.sirry,teraz som si vsimla,ze som tukla na cpaslock :D

POHARVODY,ja sa do toho este dako nevyznam,ale tiez tam vidno opuch.nepapas aescin??mne pomaha,ja nemam opuchnute ani jedno.a to som nemala ani dreny :)podla mna tie dreny su zbytocna neprijemna vec.
mne sa tvoje zdaju akurat.ja mam vacsie.lebo ja mam 350,ale hlavne mam VP,takze mne idu viac dopredu.ked mi ich priatel videl,len zospodu,co som odtiahla podprsku tak hovori-BOHA TO SU RIADNE ŠUPY!! :D aj ked ich chytal cez podprsku,ze ako mu budu do ruky,tak sa tak lisiacky usmieval :D ale neboj sa,oni este vystupia.ale podla mna male nie su.-male si mala predtym!a ono vies,kazdemu sa paci daco ine.niekto napise,ze male,niekto ze akurat a niekto,ze sa mu zdaju dokonca velke.niekto na 500ky povie,ze male....:-)

Laurina22

Baby,tak uz aj ja mam v galerke fotky,tak ak chcete mozte kuk...

A na modelaciu som si vybrala Ustav lekarskej kozmetiky,dnes si tam zavolam a dohodnem sa s nimi na konzultacii:-))))

si4si

Yuyi

s konzultacky nemusis mat strach je to uplne v pohode. a co som o Zambojovi pocula tak je velmi prijemny. myslim si ze budes mat z neho dobry pocit. Jaidem zajtra na vsetky predoperacne a v piatok idem na to uz sa neviem dockat strasne sa tesim a vobec zatial necitim ziadnu nervozitu :)))

Yuyi

si4si:
tak som si "tak trochu" tie mena poplietla :D dosť :D
áno Zamboj operuje okrem PJCHN aj tam
zajtra idem k nemu na konzultacku,
hlavu mám teraz plnu otazok - asi ako každý kto sa na to ide dať,
v podstate vsetko som si zistila už predom, tie zakladne a najpodstatnejsie veci ale predsa len som trochu nervozna a plna ocakavania :) že na kedy mi dá termín, ake implantáty mi odporučí a tak ďalej

si4si

Yuyi

a na avelane operuje aj Dr. Mladek aj on je sikovny a ked si das stranku omlazeni.cz tam je v diskusiach o nom pisane a baby si od neho prsia chvalia on chodi operovat aj do Brna

si4si

Yuyi

no pocula som ze Zamboj je sikovny a neviem ci operuje aj vo Vrablock ale na avelane urcite je to pekna nova klinika. Myslim ze ani tam nebudes dlho cakat na termin. dr Madar je chirirg ale nie plasticky. Dr Marsal chodi na tu kliniku operovat on operuje aj v TT v BA aj v KN tak neviem ti povedat kolko budes u neho cakat na termin.
Ja so bola u neho na konzultacii pred mesiacom a pol.