Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

leus

len ci naozaj poslala:)sa mi to nezda,aby jej ich livka nepridala,jedine,ze pri posielani robi niekde chybu.

Luxury

Ahojte, baby, pisala som,ze sa mi urobili take gulciky v okoli jaziev,nahmatala som ich v piatok.Na nete som raz citala,ze to treba masirovat. Tak som natierala jazvy a masirovala tie gulicky aj jazvy,aby neboli take tuhe.Dnes na jednom uz nemam a na druhom uz je malicka.Takze ak by sa to niekomu stalo,nebojte sa:)
Spoluleziaca mi poradila na jazvy aj prsia nechtikou vazelinu /mast.Vazelinu som nenasla, ale mast ano a je to super,uplne to zmakcuje jazvy. To len tak naokraj:)

barbora10

nelina27

ukazkove prsia!!!krasne,prirodzene a velke.pacia sa mi!

leus

poharvody ma podla mna vemi velky opuch a presne takto to vyzera,ked pouizijeme ten vyraz,ze prsia este vystupia:)

ari

taktiez chvalim,krasne!a jazvicky ti nebude vobec vidiet,uz teraz ich mas pekne.

luxuri

a samozrejme aj tvoje prsia su velmi pekne urobene,absolutne by som neverila,ze su kupene:)

silvik

avm robil cerven:)

bianca003

baby Livkin album si možete zoradit aj podla názvu, čiže podla abecedy :DDD pre jednoduchšie hladanie :: máte tam zeleným- alba užívatele Livaa a pod tým je takým červeným napísane tak na to si kliknite tam je taký červený trojuholník malý.
lebo sa to hladá jednoduchšie

Baby krásne prsia !!!
Pohárvody a ty si bola v novamede ? ..či??