Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

luxury, nelina27
ak budem mat take prska ako vy, tak skacem 2 metre desat od radosti. uplne naaadhera, krasne prirodzene. luxury neviem na ktorej fotke si myslela, ze vidno silkac no ja si to vôbec nemyslim. vdaka vam a este par fotkam z galerky viem na 99%, ze si dam anatomicky tvar. konecne v tom mam jasno. kazdu operoval iny lekar, su to vlastne ti dvaja medzi ktorymi som sa rozhodovala ale obaja su perfektni a spravili vam uzasne prska. gratulujem! velka chvala :)

maminka81

baby prepáčte, ja som ta saxana... ja som kedysi dááávno sem písala potom som zabudla po dlhej dobe prihlasovaci nict a tak som si otvorila maminka 81, a dnes som sa prihlasovana, a zadala starý mail..na ktorý som mala rovnake prihlasovacie heslo, a ked som sem pridala prispevok až potom som zistila že sa mi zrazu zjavil starý nick.. :)

takže ja idem do novamedu 5.5. na operaciu...v stredu sa dozviem bližšie info... presne o kolkej ap

saxana1

čaute babenky,
tak idem sa spýtať, ktorá idete na operáciu do novamedu---5.5? bud štvrtok? mi volali že sa uvolnilo a mám ist už vo štvrtok, normalne ma chytaju nervy a večer vždy sopel... nadcha ap, z tých nervou čo sa začínam báť :)

Nelina27

frida, mna stali 2400 anatomy, kebyze dam gulate tak este asi o 200 menej
katka ja si pamatam ze si sa fotila, aj pisala ze posielas fotky ale tusim si tam zabudla dat vtedy svoj nick a livka ta nevedela priradit, tak ak ta to neobtazuje a budes mat cas, skus to este livke preposlat a pripomenut sa, naozaj sme zvedave ale aj na to, ako si teraz po case spokojna a ci sa ti uz zdaju akurat velkostou aj tvarom... my sme to vtedy prezivali spolu, ty si isla par dni po mne, drz sa!

Tedy

arri,
no to by bola skoda keby ti kleslo,lebo ich mas velmi pekne aj velkost je prirodzena,presne k tvojej postave,
mojej dcere kazali nosit az 6 tyzdnov tu podprsenku,ale ona do skoly nosi normalnu s kosticou ,len potom si hned vymeni, ma rez pod,taze radsej,aby sa sa jej to tam pekne hojilo
drz sa arri aeste si na sk?

Yuyi

si4si:
aha :D tak som si to na ich stránke asi zle prečítala ale toho Marsala som tam ani na tej stranke nevidela,,,
lebo ako som uz spominala
PJCHN mám ako druhu variantu ak to vo vrabloch nevide
do vrabel idem v stredu a do NR v piatok tento týžden
ty už v piatok ideš?? hned by som si to s tebou vymenila :) ale na mna to ešte len čaká,,,
a ako dlho si čakala od konzultačky kým ti stanovili fixný dátum operácie ??