Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

Yuyi, na moje prekvapenie, ja som mala a aj mam same pozitivne ohlasy a to ratam len ludi od 40r. vyssie. myslim mama, dokktorov, s ktorymi som riesila predoperacne a pod. a fakt je, ze viac im islo o to, ze ci mi nie je luto tolko penazi, ale ked by to bolo akoze zadara, tak by si s tym nikto hlavu nelamal...

silvik, ano u mna uz po druhykrat ta hlava, ale ako po prvy. zas ten pocit cistoty... a dost mi aj vlasy zacali padat, nevies, ci to z tej narkozy alebo z toho, ze sa tak mastia???

Yuyi

kočky,
ako vás zobralo okolie???
myslím že či vás niekto odsudzoval že potrebujete byť zaujímavé alebo podobne,,,
nemyslím len blízky a rodina ale aj kolegovia a tak

silviklh

adadka,ja som sa bala tiez den pred,ale rano uz vobec (este bez tbl).mozno aj ty budes na tom podobne :)

korki,ani ja nemam modriny,tak na 99%.ani ten opuch.tak sme rady,ze??:-)) aj nos uz nemam taky opuchnuty,prechadza to.to bude ulava,ked si zmyjem tie vlasy,ty si ides uz druhy krat,ze?ja prvykrat :D

adadka

silviklh,

ja idem do Esthemedu, MA.
Ja viem, že mi niečo dajú. Anesteziologička mi to povedala, ale aj tak sa bojím.

korki

adadka, aj ja som mala take stavy ako ty. dokonca som den pred opkou ani nemohla nikde ist, som sa bala ze ma prezenie. stale som citila vo vnutri nervozitu. teraz uz sa na tom len smejem, ako som stresovala. neboj, daju ti. sice len hodinku pred opkou ale daju. neboj... vsetko zvladnes...

silviklh. ja uz celkom fajn. a citam, ze uz aj ty napredujes riadne... no veru, ja idem tiez uz umyt vlasy. mastim sa riadne, aj ksicht. neznasam to... ja sa uz neviem dockat toho 9.5.
tiez beriem ten aescin a musi to byt fakt super liecik, lebo tiez nemam ziadny opuch a asi ani modrinky. ved uvidime na stichoch. muzim to bude fotit, tak sa uvidi z fotiek... ale ta podprda ma uz tak hnusne tlaci, ze tam kde mam gumu mam normalne otlacene a cervene a stale sa tam skriabem, svrbi ma aj ta vata na tom stahovacom pase. no hruza, toto vydrzat...
ale spolu to zvladneme!!!

silviklh

adadka a kam ides?v novamede ti daju tabletku a potom by si uz mala len lezat,lebo sa z toho kruti hlava a zarucujem ti,ze sa bat nebudes :)

adadka

Baby,

ja už ani jesť nemôžem......
Zajtra 8.30 už budem na sále.

Dostali ste pred operáciou nejaký oblbovák? Ja si ho tuším vypýtam už pri vystupovaní z auta.

silviklh

maminka81,ako pise Nelina27,AESCIN je super,ja ho beriem,a beriem flector rapid prasky...dava msi zatial kazdy den tri sacky..niekedy aj preventivne...a dakedy sa mi zda,ze pomohol,dakedy ze nie :D
inak dneska ked ma priatel zdvihal,tak ked uz so mbola v zvislej polohe,uz som nemala take tlaky,tak parada :)dneska sa chystam umyt si vlasy..ale asi to nezvladnem sama,stale neviem predpazit,bolia ma tie rany.keby ste videli moje vlasy!!to som este take nemala.stale sa mastim a moje vlasy su mastne aj na koncekoch a vyzeram,akoby som ich mala mokre,fuj! :D a ten ksicht stale mastny,jaj boze...