Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

Ahojte babenky :) Už sa to kráti aj mne mám už také zmiešané pocity ale najviac ako vás čítam ako to zvládate a tak.
Dnes som bola na sono prsníkov a lekárka ma naplašila pretože na lavom prsníku mi našla nejakú léziu nemalo by to byť nič strašné len som sa zlakla aby som nemusela odkladať operáciu tak som volala na kliniku a prečítala som Dr. čo tam mám napísané a on že v pohode že a zoperujú a ako sa dohodneme pred opoeráciou možno mi to aj vyoperujú keďže mi budú robiť aj modeláciu aj vkladať inplantáty tak by mi to mohli vyrezať :( Fakt som sa dosť zlakla ale dr svojím prístupom ma podporil aj cez telefón :) neskutočne dobrá pozitívna energia vyžaruje z tohoto dr. Tak zajtra na krv štvrtok na interné a piatok pod nože....

Luxury

Nelinka, fakt neviem, mozno ze aj ano, ved neskor:) ani som nechcela viac na 1x.Fakt sa mi zda ze 360 staci, ja ich mam tak inak ulozene, ze mam viac naboku, ako napr v dekolte. Sesterke a byvalemu pripadaju ako bomby. Urcite ze nie su velke, take normalne, ale proti tomu co som mala...vies:)no moje povodne podprsky mama nazvala ciapockami na mojich prsiach :D

Nelina27

Luxury, myslela som to tak ze tvoje prska su krasne a vyzeraju uplne prirodzene ale ze by sa ti hodili aj vacsie mozno, k tvojej postave, ale mozno to len tie fotky tak ukazuju, neviem:-)))
adadka, drz sa zajtra a neboj nic, vsetko dobre dopadne a aka budes potom prestastna prsatica:-)
frida, doktor Cerven ma hlavny stan v Novamede v BB ale chodi operovat aj do Pezinka do IEM niektore soboty v mesiaci a obcas aj do Popradu. V Pezinku sa na termin opky tolko necaka ako v BB, ale robi tam len take normalne zakroky, akoze len augmentacia, ziadne zlozitejsie modelacie k tomu a tak... to len v BB ked treba.
manula, tie handricky a plavky su na hotmiamistyles.com, ja si objednavam velkost M, inak tu nosim bezne 38 alebo 36 podla strihu...jedina vyhoda ze na viktorke sa daju plavky objednat aj iny rozmer vrch a iny spodok, ale bolo mi tazsie vybrat velksoti, nejako to tam maju inak a jedny nohavice co mi prisli boli obrovske a pritom ze vel. 36 mali byt, hroza

frida330

Lauri no ja uz len cakam na peniaze,moze to byt dnes,o tyzden...a potom idem do toho :-)
Inak ako vela nas je :-)))

Luxury

Ahojte, dakujem baby, Tedy, Carina, Nelinka. Nelinka,tebe som ich uz chvalila a plati stale, rastu do krasy:) Som zvedava na nove baby tak o mesiac,teraz je to strasne cerstve. Arri,ty mas ake velke:)tie 400 su uz mega:) Tedy, dcera by mohla dat dalsie foto, vy to inak valite, kostice,spanok naboku atd, to asi ta mladost:)
Nelinka, k tej velkosti mojej,neviem ako to myslis,ze viac,neviem ci fotky skresluju,ale podla mna tych 360 je uz dost na mna,nemal by mi to kam dat, jedine tak, ze by mi to uz brutalne trcalo naboku, uz tato 360 mi naboku zavadza, 400 by bolo moc vela pre mna.Ja som spokojna.
Katka33, ze si sa ty aj ozvala:) pozdravujem. Ja som tiez od Katky dostala fotecky pred mojou opkou, mi tym pomohla velmo psychicky.

Laurina22

Frida,este neviem,ja by som chcela ist na konzultaciu k viacerym,a potom sa rozhodnem.Dnes tam zavolam naozaj len tak informacne:-)Ale uz sa pomaly rozkukavam,dobry znak:-)