Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

nelina,

dakujem za link :) no ja som objednavala doteraz z victorias secret a veru tam treba o cislo mensie objednavat a fakt super, ze vrch a spodok moze byt ina velkost..lebo hore nic a dole nieco teda mam :D:D:D

maminka81

adadka - ja som na tom tak isto :) ja idem vo štvrtok, zajtra ešte k dr do BB na interne ap..ale už teraz mam nervy :)

maminka81

silviklh- dakujem :) uvolnilo sa tak rýchlo až som zmetená normalne že na čo som sa to dala, začinam sa bať :)
a ten aescin- si od kedy začala brat a kolko...?
a čím sa to stale mastiš, to dr kazal? mam si zajtra ešte kupit masť? či čo....

Nelina27

frida, to ti daju zoznam, tam kde si vyberies kliniku, vacsinou pozaduju vsetky krvne testy ako pred narkozou, interne vysetrenie, sono prsnikov a pod.
o tom dr. Belovicovi som zatial nic nepocula, myslim ze ani v nasej galerke nikto nema od neho prsia spravene, ale fakt si pozhanaj referencie na neho ak ide o prsia, znamienka vie dobre vybrat kdekto ale prsia nerobi kazdy a kazdy den...

frida330

Neli dakujem,do BB by sa mi moc nechcelo...zvazujem ci ULK a dr.Belovic (aj ked na neho nemam ziadne referencie a robil mi len znamienka a tie super) alebo ten Cerven a na toho viem,ze vsetci chvalia...

timuska

Laurina 22
ďakujem za podporu nepripúšťam si nič zlé a negatívne
Nelina 27
ešte neviem či pod žlazu alebo pod sval chcela by som pod sval, vždy som sa zabudla spýtať tak to nechávam na debatu pred ooperáciou. čo sa týka toho nálezu tak tam je asi jedno či pod sval alebo žlazu pretože mne budú robiť aj modeláž takže možno je to v tom mieste kde mi budú kožu orezávať :) neviem ak to inááč napísať.
Pravdu povediac som sa zlakla pretože moja mamka mala rakovinu prsníka takže tiež som riziková. Ale lekár ktorý ma má operovať povedal že to nie je dôvod aby som nešla .

Nelina27

timuska, tebe idu vkladat pod sval ci pod zlazu? inak neboj sa, ja som tiez mala taky maly nalez na lavom prsniku po sone, ale to uz ma teraz pomaly kazda zena nejaku tu cystu alebo tukovu hrcku, mne teda davali pod sval a tej zlazy sa to ani netykalo, takze ak budu mat moznost ti to vybrat teraz jednym vrzom, tym lepsie.
korki, po opke pre mna bolo zo vsetkeho najtazsie vydrzat tu torturu s retro podprdou, bolo to horsie ako tie prsia bolave a naliate, tusim tak po 2 tyzdnoch sa to zlepsilo a teraz mi je fakt pohodlna ako dievcata pisali, este stale v nej spavam tak pre istotu a uz ju ani necitim ze ju mam na sebe.