Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

to je fakt, ze na kazdom vyzeraju inac. prave som si pozerala zajacika a ta ma len 330ml, no nechcelo sa mi verit. ukazu na nej ako na inych 450tky.ale krasne ich ma hlavne na tych poslednych fotkach, ked su uz usadene
arri fakt si si dobre vybrala, velkost ti sedi ako uliata-tesim sa na dalsie fotky ;) na hrudi mas dve fesandy ;)
inak baby, tak sa tesim tomuto foru, velmi sa mi paci ako jedna druhu podporuje a ako to tu spolocne vsetky prezivame :) velka pusa vsetkym :*

arri

bianka, na kazdej ukazu 400 inak... ja som sa tiez bala ze to bude az prehnane... ale teraz nosim cez den uz normalnu podprdu 75D a vcera ked som to povedala kamaratke ta len na mna pozera ze vazne? ze si nic nevsimla, takze keby som sa mala este raz rozhodnut brala by som zas tie 400 urcite... na tvojom mieste teda tie 390, lebo uvidis ked sa usadia bude sa ti malit ;-)))

arri

dakujem vam baby, pravdu povediac tiez som sa bala ci tych 400 bude vela, ale este sa usadzaju a v tricku si to nikto ani nevsimne...
bianka, mam 169cm, pred opkou som mala 58kg a teraz som schudla 53kg, ale vazne niesu to bomby... som rada ze som nesla do mensich :-)

manula

arri, PREKRASNE ich mas!!!!! fakt super!!! :) a su uplne k tvojej postave vobec nie obrovske !!! idem ja teda tiez do 400ml a uz neuvazujem nad mensimi :)