Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

kobra17 a katka33 krásne prsia
katka ospravedlnujem sa !Máš ich velmi pekné a povedala by som že máš vačší imploš :) a su velmi prirodzené

maminka81

nelina 27 - dakujem idem poslať

inak kočky, za ako dlho po opke ste boli schopne plne fungovať, myslím, zvyhnut ruky (horne police...) vešať pradlo, umyvat dlažku ap...za ako dlho budem napr.mocť odniesť tažšie veci (nad 5 kg? ) ap?

a kolko važite a meriate melina? ked maš 370ml? ja mam 300 ml..ale ja som chcela čo najprirodzenejšie ani nie tak zvňčšit ako vyplnit....

Nelina27

carmenka, tak sa daj dokopy a o tyzden sups na to :-) inak ja mam miery take iste ako ty, mam 370 ml a zdaju sa mi akurat, mensie by som nechcela, mala som na vyber aj 320 ml ale som rada, ze som dala tie vacsie.
maminka, posli na e.uhrinova@gmail.com

inak je to uz dost trapne ako tu niekto stale odveci reklamuje takto Interklinik, ked sa tam da dotycna osoba operovat, rada si tu precitam jej skusenosti po opke, ale tieto dristy mi uz idu na nervy aka je to najuzasnejsia klinika, tot moj skromny nazor

maminka81

kočky prosím Vás ktorá viete mi napisať kde mam zaslať foto, aby som sa dostala do galerky? už som sa na to pýtala, ale neviem na ktorej strane to je napísané a nechce sa mi to hladat kopu stran dozadu, a dnes som konečne odfotila svoje hrozne prsia, a stiahla do pc, a chcem aj hned poslať nech zas nezabudnem....

carmennka11

korki dakujem a čo povieš na velkost 325ml k tým mojim mieram? nebude to príliš? inak písala som Live o heslo, snad ho čímskor pošle :-) teraz mám časuuu, môžem snoriť :-)

korki

carmenka, no teda, smola... ale jasne, treba byt uplne fit. lebo po opke potrebujes byt uplne zdrava aby si sa dobre zotavovala...
tak nech ti to o tyzden vyjde.

carmennka11

ahojte baby,
tak z mojej dnešnej op nič nebolo - som chorá, nádcha, kašel, vo vlastnom záujme ma doktor poslal domov...už som sa taaak tešila :-(
no nič to, o týždeň to snád vyjde...takže rada: pred op pokoj na lôžku a pozor na choroby!
idem napísať o heslo do galerky, stále ho nemám, tak si aspoň za ten týždeň pozriem fotky a urobím si predstavu, akú velkosť chcem, svoje mam dobré 1-tky a doktor mi odporučil 325ml, neviem či to nebude veľa...mám 169cm, 54kg...