Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

katka

suhlasim s leus!mas ich krasne prirodzene,akurat k postave,su na tebe sexi:)podla mna mas medzeru akurat,tak ako ma byt,pretoze aj povodne prsia si nemala uplne pri sebe a isli ti trosku do bokov.a paci sa mi foto cislo 9!!!

kobra

krasne sa ti vytvarovali.mas ich pekne velke a vyzeraju taktiez velmi prirodzene.fotka 38,tak taku podprsku mam aj ja:)podla mna mozes byt maximalne spokojna,mas krasne prsia!

korki

inak ja si tiez myslim, ze katka ich ma od seba, ale uplne prirodzene. keby ich mala pri sebe, to by asi s prirodzenostou nic nemalo spolocne...myslim, ze keby strasne chcela, tak ich nejakou podprdou da k sebe, ale nie kazdemu sa to paci. mne sa napr. tiez paci len ze vyzdvihnute prska ale nie uplne pri sebe...

carmennka11

Nelina27
a ty si mala tiež svoje prsia cca 100ml-750ml, teda jednotky? ja sa obávam len toho, že svoje už aké také mám, tak aby to s tými 325ml nebolo príliš..predsa len nie som príliš vysoká, ale ževraj ramena mam dost široke, takže sa dobre usadia na hrudníku...
dakujem a držím palčeky, nech sa ti pekne hoja :-)

korki

lastell, to fakt, ze soferujes??? tak fajn... no ja sa tu snazim co najviac setrit, ale tiez sa nudim a musim nieco robit.
no mne ako dali tu podprdu a pas, tak mi sestricka povedala, ze takto mam byt az do stehov. takze aj s pasom sa trapim. to je des. no ale uz som si za tych par dni nejako zvykla. uz aj svrbenie prestalo nejako.

lastella

Ahojte silvik a korki
teším sa že aj vám je každým dňom lepšie. Silvi ty si sa už zbavila tamponády? Ten Aescin je super ani ja nemám vôbec žiadny opuch a nevidím ani podliatiny. Ja som radšej založila aj pás. To je úľava keď ho zložím lebo môj je raz tak široký ako váš. Ozaj a ten pás tiež nemáte skladať? Ja som už aj včera šoférovala a celkom dobre to išlo zdá sa mi že lepšie je byť šofér ako spolujazdec lebo som pripravená na každú nerovnosť aj pohyb ktorý auto urobí.

leus

katka 33
joooj, ty si bola nespokojna po OP s prsiami?Ved su nadherne, fakt Trska je NAJ!Prirodzene, krasne!
Carina
nesuhlasim s tym ,ze ich ma daleko od seba,ved ziadne prsia od prirody nestoja pri sebe, len s podprdou, katkine su take ako maju byt :)

carina

katka33
katka mas velmi pekny prirodzeny tvar ale dost idu od seba. pises tam, ze 7 tyzdnov po, vies si ich push-upkou dat k sebe? kedy vlastne zacinaju prska mäknut? aj velkost je akurat k tebe. Ten trska je teda dobry macher :) gratulujem

maminka81

foto som konečne odoslala, tak sa teším že konečne sa aj ja budem mocť kuknuť ake mate krááásne prsia po zakroku a budem mať aspon bližšiu predstavu ako budem vypadat asi ja...