Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lastella

maminka81, mne je tazko ti radit lebo ja som uz po druhej OP a to hojenie a bolest je ovela mensia ako poprve. Na vysoke policky nedociaknem ani ja, prisuvam si stolicku. Ruky bezne dvíham pred seba nieco nad hlavu. Viac sa bojim, v pohode sa namalujem a urobim si cop. Ja mam teraz rez pod prsiami a to je zase ine ako ked som ho mala v podpazi. Vtedy som bola viac opatrnejsia. Liek som nasadila uz v nemocnici 3x2 tbl.

gossip_girl

Ahojte dievcata,

som zaregistrovana uz dlhsie, ale zas som sa na dlhu dobu odmlcala, lebo som sa stale neodhodlala, respektive som strasna detailistka a stale len premyslam nad tym ako by moja OP dopadla, ci by jazvu spravil dobre, aby nevyzerali moc silikonovo a hlavne ani ake si dat, ci okruhle al anatomy. Z kazdej strany pocuvam, ze vacsina si dava cez pazuchu, aky mate nato nazor? Na druhej strane, ked sa rozhodnem pre anaromy, tak ze tie sa daju len cez rez pod prsom.

PS: musim sa pridat aj ja do galerky, lebo ste ma uplne nazhavili, nech mam prehlad :)

korki

lastellka, tusim nonstop 3 tyzdne a potom dalsie 3 tyzdne aspon cez noc tu podprdu ale kosticovu asi az po 6 tyzdnoch. takto co tu baby popisali, neviem, ci si dobre pamatam...

tedy, akoze aj ja by som chcela co najskor zacat cvicit. ale skor ako po tych dvoch mesiacoch to nebudem riskovat. ale verim tomu, ze ked sa dcerka citi dobre, tak ideeee... a na to ma taku super maminu, ktora ju trosku zabrzdi... a pri sporte ma nejaku speci podprdu, nevadia jej silikony??? ja sa bojim, ze mi budu pri behu zavadziat... no ale asi treba nejaku sportovu podprdu, ktora ich bude drzat na uzde, ze??? xixi

maminka81

lastella, ty si 5 ty den po OP a v pohode šoferuješ? to si ma potešila... a ako je tio s obmedyovanim ruk...mtslim, mam si nachystat riady z vyššich políc nižšie, nech možem na 5ty den norm.sama fungovat v kuchyni ap... ? :) neviem čo mam doma všetko spravit, aby som potom nemala problem o beznu teda zakladnu starostlivost o deti.... a kedy si začala brat ten liek na opuchy ap... hned po OP? 3x denne?

lastella

ahoj maminka81 OP som mala 28.4. ale už druhú po 10r.
Baby keď pôjdem na stehy tak koľko ešte budem musieť nosiť túto podprdu? A kostnicovú budem môcť kedy? Ja si to už nepamätám ako to bolo vtedy.

Tedy

Luxury,
presne to je mladost pochabost,vcera sa zase bola byciklovat a chcela zacat behat a trenovat na maraton,ze ked bude buduci rok,ale to uz som zasiahla a dost,moja mila:)))

Nelina27

katka, budem sa opakovat, parada, krasne bradavky hore, vsetko symetricke, mozes byt uplne spokojna aj velkost je akurat
kobra, krasne sa ti tvaruju, mas ich super
aj vierka 86 uz je v galerke, z takeho zakladu budu urcite vcasie prska na jednotku
carmennka, netusim kolko ml mali moje povodne prsia, ja som si predtym kupovala vystuzene pushupky dvojky alebo 75 B, teraz nevystuzene 75 D pripadne DD podla strihu. pushupku teraz este nemam ziadnu, ale to by uz asi vyzerali ako bombicky v nej, skusim pokukat neskor ked celkom zmaknu, teraz po 2 mesiacoch uz dam prska rukami k sebe, ale spodky su este tvrdsie

Tedy

katka33...superne,prirodzene,po tom co si nam tu pisala,perfektne nakoniec vsetko dobre dopadlo:)
kobra,tiez pekne sa ti to vyvija,vidno ze uz mas viac tyznov po,perfetne diavcata!:)