Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

Luxury,
asi to ma dobre,ze to tu necita(ziadne problemy a pooperacne stavy) a riadi sa svojim telom a pocitom,len ja mam potom z toho nervy,aby som ju odsledovala:)))

katka33

LUxury
mas ich krasne, typicky Trskov tvar ;), krasne prirodzene, nikdy by som nepovedala ze su robene.Gratulujem!Naozaj su super.

Tessy, Kobra,
krasne, ak sa nemylim teraz v rychlosti, mate obe okruhle, vsak...a aj s tymi mate krasne prirodzene prsia

Pohar vody
aj ty budes mat krasne prsia, neboj, skus Aescin, on odburava aj krvne zrazeniny, kazdy ma nieco ine, ja som bola tak opuchnuta, ze 2 tyzdne som plakala, co sa to ani na prsia nepodobalo, ty mas zase podliatiny, ale neboj, ked sa to vycisti, budu pekne.

ak som este niekeho zabudla, ospravedlnujem sa, nemam teraz vela casu, tak si pozrem potom priebezne....

co sa tyka mna....neuveritelne...uz mam fotky?!
No a o tej mojej medzere....ja som mala vyslovene kost medzi prsiami...nic, kost a kozu....kazdy normalny zodpovedny chirurg povie aky asi vysledok moze clovek ocakavat, tak to aspon spravil dr. Trska, presne mi nakreslil uz na konzultacii, kde mi bude zacinat implantat a kde bude len kost...a to mi povedalo viacero doktorov, je nemozne vyplnit prazdne miesto, kde nie je sval....podla mna uplne logicke ....ani som si nikdy neslubovala ze ich budem mat tak krasne pri sebe ako Barborka 10 aj bez push upky.
Neviem ci to je na tych fotkach vidno,ale ja mam kostany hrudnik, aj nad prsiami je mi vidno kosti z pod koze...takze sa to cele inak formuje ako na "masku" .
Ja push up teraz nenosim, ale keby chcem, dam ich uplne k sebe, su super makke uz teraz, aj doktor bol prekvapeny na kontrole, ake su uz makke...takze o to nejde...ja som viac za normal, natural look, ked to bude vyzadovat nejake oblecenie, mozno vynimocne push up do dekoltu, mozno v lete, ale teraz si uzivam "slobodu" od push up, kosticovych, podsityh podprseniek ...
A co sa tyka spokojnosti.....
Ja som bola s doktorom vzdy spokojna, ale co sa tyka mojich prs, bolesti, starosti, abnormalneho opuchu,hojeni ran, chrast a hnisu v jazve....to sa neda opisat, bol to nekonecny pribeh....ako po tom vsetkom som taky vysledok ani necakala ;)

gossip_girl

Nelina 27,

no ja mam asi casu, sice som taka, ze ked sa pre nieco rozhodnem, chcem hned, ale tak asi by to nebolo rozumne na leto a zas neviem ci by som to stihla do leta, nie su ani financie :)

Ale stale sa vraciam k tomu, ze chcem :) Ty si mala cez pazuchu? aj ja viem o tom doktorovi, ale este som nebola u neho na konzultacii, ale vsetci ho ospevuju, aj ked kamaratka mi hovorila, ze dve baby videla co ma od neho a ze ta jedna ich mala pekne, no vyzerali silikonovo, lebo chcela velke, ale ze ta druha des, ze jej divne isli, ale podla mna to bude aj od zakladu neviem.

Ja mozno by som sla aj do anatomov, lebo by som asi chcela aby to bolo co najprirodzenejsie, aj ked kamaratka mi povedala, ze potom nie je dekolt, neviem.

gossip_girl

Nelina 27,

no ja mam asi casu, sice som taka, ze ked sa pre nieco rozhodnem, chcem hned, ale tak asi by to nebolo rozumne na leto a zas neviem ci by som to stihla do leta, nie su ani financie :)

Ale stale sa vraciam k tomu, ze chcem :) Ty si mala cez pazuchu? aj ja viem o tom doktorovi, ale este som nebola u neho na konzultacii, ale vsetci ho ospevuju, aj ked kamaratka mi hovorila, ze dve baby videla co ma od neho a ze ta jedna ich mala pekne, no vyzerali silikonovo, lebo chcela velke, ale ze ta druha des, ze jej divne isli, ale podla mna to bude aj od zakladu neviem.

Ja mozno by som sla aj do anatomov, lebo by som asi chcela aby to bolo co najprirodzenejsie, aj ked kamaratka mi povedala, ze potom nie je dekolt, neviem.

Tedy

korki,
no ja neviem,ona aj tancovala po 14 dnoch od op.,asi 4 hod na party,vraj bolo super a necitila nic,ziadne zmeny,
v normalnej kosticovej,potom hup zase do tej pooperacnej a potom si sem tam zabehne aj hore kopcom,zase v tej pooperacnej,no jednoducho nevie oddychovat,vraj si nic nepripusta a ze sa citi ako keby nic nemala navyse,ako svoje,aj jej pekne makku,tak som jej to skontrolovala,tak zatial ok:)

maminka81

lastella, dakujem, ja mam dlhee vlasy a dufam že spravim cop v pohode, inak budem behat ao striga... a sko ťsžde veci nosiš už? myslim 2l mineralku v pohode ap? kebo asi tak tažka je moja kabelka :)
a mysliš a na 9ty den mam naplanovu jednu väčšiu oslavu, mysliš že v pohode budem na nej fungovať či vladat? žiadne tanečky :) ale predsa par hodin posedieť... neviem či to mam zrušiť-- lebo to som už mala mať tento víkend no to budem den dva po OP to by som isto nezvladla...

lastella

korki, aj ja sa neviem dockat kedy budem moct ist do posilky. Muz ma drazdi lebo sme chodili spolu a teraz chodi sam. Ja som behavala na beziacom a mala som iba sportovu podprdu bez kostnic a bez vystuze a v pohode. Len posledny mesiac som musela vynechat posilovanie prsneho svalstva. Ked prsia niesu extra velke tak ani nebudes vediet ze ich mas. Ak su velke tak to je dan za krasu ze ich budes musiet pri slorte spevnovat lebo aj tu plati zemska pritazlivost :))

Nelina27

gossip girl, tak len to tu pomaly pocitaj a budes viac v obraze:-) mas pravdu, vacsina lekarov dava anatomy odspodu, len jeden doktor - co ja viem, dava aj cez pazuchu, aj mne dal taku moznost, mohla som si vybrat... ked obehnes jednu-dve konzultacie, uvidis co ti navrhnu a co sa ti bude viac pozdavat....

Luxury

Tedy, ja normalne ziram, ja mam vsetko zakazane,aj spanie na boku, ani nohy posilnovat a trup ani nehovorim...to je este na dlho
mozno som len moc zahaluzena, stale citam o problemoch, ktore mozu nastat,asi by bolo lepsie nemysliet,bo si este privolam:)
fakt ze moj obdiv ma :)

Nelina27

lastella, po 3 tyzdnoch od opky mozes na den nosit nevystuzenu podprsenku, na noc stale retro tusim 2 mesiace od opky, ale vsetko ti povedia a napisu do spravy ked ti budu vyberat stehy:-)
korki, ja som uz nabehla po 2 mesiacoch normalne na rezim cvicenia ako predtym, davam si sportovu podprsenku na vysoku zataz na zumbu a na ostatne cvicenia kde sa neskace a do posilky staci ta podprska na strednu zataz. prsia mi vobec nevadia, len este vsetky natahovania hlavne ked sa dvihaju ruky citim, nie prsia ale skor tu kozu pod prsnikom ako bola zosita...