LUxury
mas ich krasne, typicky Trskov tvar ;), krasne prirodzene, nikdy by som nepovedala ze su robene.Gratulujem!Naozaj su super.
Tessy, Kobra,
krasne, ak sa nemylim teraz v rychlosti, mate obe okruhle, vsak...a aj s tymi mate krasne prirodzene prsia
Pohar vody
aj ty budes mat krasne prsia, neboj, skus Aescin, on odburava aj krvne zrazeniny, kazdy ma nieco ine, ja som bola tak opuchnuta, ze 2 tyzdne som plakala, co sa to ani na prsia nepodobalo, ty mas zase podliatiny, ale neboj, ked sa to vycisti, budu pekne.
ak som este niekeho zabudla, ospravedlnujem sa, nemam teraz vela casu, tak si pozrem potom priebezne....
co sa tyka mna....neuveritelne...uz mam fotky?!
No a o tej mojej medzere....ja som mala vyslovene kost medzi prsiami...nic, kost a kozu....kazdy normalny zodpovedny chirurg povie aky asi vysledok moze clovek ocakavat, tak to aspon spravil dr. Trska, presne mi nakreslil uz na konzultacii, kde mi bude zacinat implantat a kde bude len kost...a to mi povedalo viacero doktorov, je nemozne vyplnit prazdne miesto, kde nie je sval....podla mna uplne logicke ....ani som si nikdy neslubovala ze ich budem mat tak krasne pri sebe ako Barborka 10 aj bez push upky.
Neviem ci to je na tych fotkach vidno,ale ja mam kostany hrudnik, aj nad prsiami je mi vidno kosti z pod koze...takze sa to cele inak formuje ako na "masku" .
Ja push up teraz nenosim, ale keby chcem, dam ich uplne k sebe, su super makke uz teraz, aj doktor bol prekvapeny na kontrole, ake su uz makke...takze o to nejde...ja som viac za normal, natural look, ked to bude vyzadovat nejake oblecenie, mozno vynimocne push up do dekoltu, mozno v lete, ale teraz si uzivam "slobodu" od push up, kosticovych, podsityh podprseniek ...
A co sa tyka spokojnosti.....
Ja som bola s doktorom vzdy spokojna, ale co sa tyka mojich prs, bolesti, starosti, abnormalneho opuchu,hojeni ran, chrast a hnisu v jazve....to sa neda opisat, bol to nekonecny pribeh....ako po tom vsetkom som taky vysledok ani necakala ;)