Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

lastellka - idem do novamedu- štvrtok. dr červen... a škoda nemam ešte pristup do albumu... už sa tešim ked budem moct pozrieť...
a prečo si musela meniť ak sa smiem spýtať?
inak si myslim že pri tvojej výške sa aj tie 400ml stratia a nemožu vyzerat vulgarne. a škoda že som veru neposilovala to brušne svalstvo..nevedea som, teraz neviem ako sa budem moriť rána z postele...

lastella

Ahoj silvik no jasne 172. ten hokej este ze sa mam na co vyhovorit :)) Ako nos uz lepsie? a co prsia mna dnes trosku postipavali asi zmena pocasia ale teraz k veceru celkom dobre. Ja som chora bez roboty. Dnes som trosku robila navrhy na nechty- kreslenie zabavala som sa ale muz ma duril ze ci mi preskakuje ze ci uz nevydzim. Zajtra rano idem s dcerou na vysetrenie dufam ze sa tam nevysedime lebo ma porazi. No co si spokojna s velkostou? Ja som taka zvedava. Neviem ci sa este zmensia alebo ci co? Tak sa potrebujem zhlboka nadychnut no klavstrofobia :)

katka33

Luxury,

ja ked som videla tvoje najprv sa mi zdali ako moje, ale na fotke . 4 ich mas viac ako Lia86, ty mas svoje blizsie pri sebe ;)

Kazdemu sa paci nieco ine, mne sa paci tvar hrusky a dr. Trska to spravil najlepsie ako mohol, ja si ma s okruhlim ani neviem predstavit....
A po tych vsetkych starostiach som uz teraz spokojna ako vyzeraju a hlavne ako ich citim....ako som spominala ake boli na mne umele, neforemne, po 7 mych tyzdnoch su uz aj na dotyk ako normalne"masko", naozaj makke a comu som najviac rada, ako sa "rozleju" ked sa dam na bok, ze nestoja ako umele, ako sa poddaju ako prirodzene prsia...tak tomu som naozaj velmi,velmi rada, keby nemam tie jazvy aj si sama hadam nahovorim, ze "I was born this way"

lastella

maminka81 a kto ti ide robit OP. Ja mam 192/58kg a ziadny zaklad. Co je fotka v albume to je 270ml niz. profil a s nimi som kojila 2r. Ja som bola spokojna, tiez mi neslo ohurovat ale byt zena. Casom sa aj panva po porodoch rozsirila a prisli mi uz male. Ja by som ich vsak nemenila ale musela som tak som teraz dala 450ml vys.profil a neni to fakt nic vulgarne. Takto je to idealne ze postupne si koza zvykala a nie ako niektore najprv nic a hned sup D a to nemaju este odkojene. Dvyhat sa je najpepsie rukou o koleno. Asi uz nestihas poposilovat brusne svaly mne tie fakt velmi pomohli. Vsetok pohyb robim cez brucho.

maminka81

lastellka - ja mam 161 cm / 50 kg a davam 300ml... ja som dr upozornovala že chcem čo najviac prirodzeny look, nejde mi tak o zvečšenie, ako upravu a vyplnenie, teraz mam veľmi slabe 2 ale vravel že s 300 ml budem mať slabšie 3 tak dufam nebudem mať šok...
inak dufam že bude všetko ok prebiehat a budem sa moct normalne hýbať okolo deti, už po par dnoch, a ja sa preto stale tu radčej pýtam lebo nemam ani predstavu, čo sa môže a nemože po...kedže som tu čítala že sa nesmu použivať ruky prve dni... napr. pri vstavani z postele ap... tak mi to prišlo že vôbec by sa nemali namahať...ale do kedy to zas neviem..tak mam taky zmätok v tom ked sa mi to už blíži až des..

katka33

baby, teraz som si pozrela moj album a fotky po cislo 8 su 18 dni po operacii,
az od cisla 9 su 7 tyzdnov po...je to tam zle oznacene...

Luxury

Tedy, to je super, ze sa tak citi, ja zas citim,ze to neni ono zdaleka...:( davam tomu este mesiac, predsa len je to operacia.Tak snad sa to napravi uz.

Luxury

Katka, nie je vsetko o tom mat prsia pri sebe. To vies,ze mne sa tvoje strasne pacili uz od zaciatku, ti zavidim ake ich mas uplne rovnake.Ty si taka chudunka, naozaj tu kozicku mas, ako hovoril Trska tenucku. Kati, tie fotky v podprde su uz novsie? Ci to je vsetko z pred mesiaca? Bo su uplne nezmenene:)

lastella

Maminka 81, neviem aku velkost davas (ako ti bude pnut koza)aj od toho zalezi rekonvalescencia. Ak ides prvy krat tak tu oslovu by som zrusila lebo nevies ako ti to bude prebiehat. Tato podprda dost stahuje a je problem sa v nej vystriet, prsia stiahne a vytrci brucho :) to fakt som ako tehotna 5mesiac a to som normalne na svoje brucho hrda! Ja nosim viac ako dva kilo. Vcera som vesala pradlo sice radsej som si to odniesla na dva krat. Ty budes citit co ti telo dovoli.