Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

leus
ved su ako maju byt, max. prirodzene. Mna len zaujimalo, ci sa daju podprsenkou dat k sebe-ked sa chce, vies? Preto som sa tiez rozhodla pre anatomy, lebo sa mi paci ten prirodzeny look. Ved katka nam mozno este posle par fotiek :) zatial nech si uziva jej nove pekne prska vo free style :) ale je pravda, ze ked teraz citam spätne ten svoj prispevok, tak to ALE tam znie negativne ale tak to myslene nebolo ;)

maminka81

lastella - no radšej teraz pred nejdem ani čítať, aj tak už sa bojim ako šlak... :)
a aký si mala profil a okruhle či anatomy teraz...
tk už teraz sa nedavaju take silikony čo možu vytiecť? ked to poičenie čo nam dali a mame podpísať, tam je písane o prasknuti gel sil. ap...

lastella

maminka81, to je komplikacia na ktoru uz teraz davaju dozivotnu zaruku. Terajsie gely nevytekaju pri prasnuti ale tie vtedy vytekali. Daj si to do google a tam je vela clankov o tom, alebo uz teraz pred OP radsej necitaj :)

lastella

maminka81, omylom som napisala 192 mam iba 172cm. Cerven je dobry ja som s jeho robotou bola spokojna. Menila som, mala som kapsularnu kontrakturu.

Luxury

Xixi Katka :) tomu ver, ze to tak, ked to tak citis :)Som rada, ze sa tesis, ja si neviem predstavit seba bez prs, tolko som po tom tuzila. Sa neviem dockat normalnej podprdy a vystrihov :) Uz si ich aj uzivas? ;)
Kati a aj si ich masirujes nejako?

vierka86

konecne som sa dostala do galerky, baby niektore ich mate fakt uuuuzasne, nikdy som neverila ze budem takto poctivoobzerat zenske prsia ;)))) a tie ploche bruska, no stefakt kocky
mna to caka uz v sobotu tak na mna myslite