Luxury,
na kontrole po 6tt som sa pytala na to masirovnie a doktor mi povedal ze nijak specialne nemusim, ze jemne telovym mliekom, ale ze ziadne specialne masaze sa nemusia...tak ich rano a vecer natieram mliekom, jazvy mi tiez nekazal nejak specialne..ze aj tie naplaste su skor pre hrube jazvy, ze na takychto tenkych to velky zazrak nespravy, len aby som ich premastovala jemne kruzivymi pohybmi.
Inak ked som bola na kontrole, isla som do Snopu a presne tam, na ten operacn trakt, a kazali mi vyzliect sa a dat si znova ten zeleny plast...tak som ostala v pomykove,a sestricke hovorim ze ja uz mam, ja idem len na kontolu...no ale ako som vosla lezala tam jedna dievcina, co ju operovali rano,usmiala sa, normlane pri zmysloch, ako keby nemala prelepene prsia, ani neviem, ze ju operovali.
Nechapem, ja som bola totalne KO, ja si ani nepamatam, ze som tam dole lezala.
A ci si ich uzivam, no jasne, jedine si musim davat pozor, ze ked mi je zima, je mi vidno bradavky pod tymi nevystuzenymi podprdami, potom sa cudujem co ti chlapi pozeraj po mne ako deti na cukrovu vatu...ale dobry pocit vediet, ze vsetko to co mi robi objem prs je moje masko-obrazne povedane, nie podprda ;)
Carina,
to je OK, ja ich nedavam do push up, ja neviem, budu to 2 mesiace, ale po tych vsetkych starostiach, nejdem ich zatial tyrit. Ja som zacala nosit ine podprdy len pred tyzdnom, doteraz som mala stale pooperacnu (6tt)
A mam len stare B ckove push up, co su mi male, nove si tu moc nechcem kupovat, nemam ani teraz cas behat po obchodoch, v juni idem do USA tak nabehnem do Victoria's secret, tam si mozes vybrat, ci chces podprdu aby ti dala prsia len hore, len k sebe, ale vsetko naraz....tak tam si urcite vyberiem a pofotim.
Ale teraz uz idu k sebe, su makke...ale mne sa to blizsie nedalo spravit koli tej kosti