Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Zonda,ďakujem!
áno,tak pán doktorko je úplne super,veď to už nemusíme písať ,to je jasnééé:) včera som akurát písala,že my nemáme opuchy a to sme ani nemali dreny a tie,čo mali dreny,majú opuchy...je to zbytočná nepríjemnosť...ty mi teda dávaš :D ja sa teším,že ma neťahá koža...ja sa celkovo na tiestichy neteším,ja sa bojím,že ma to bude bolieť,keď mi to bude vyberať,mne ešte nič nešili,neoperovali,nesádrovali atď...aké je to,keď vyberá tie štichy?
tie ruky,to myslíš ..no viem čo..viem,čo je prepažiť a to bude asi upažiť...to tak to neviem :D teraz som skúsils,ide mi to,ale nie úplne zarovno s pleciami a straaaašne pomaly to robím :D
mňa ten pás netlačí.ja si ho stále musí mposúvať dole a to m iho mamina utiahla o dobrých 7 cm,lebo mi to dali na druhýkrát pri preväz dáko slabo...vôbec ma to netlačilo..a keď m ito stiahla,by ste neverili,ale mne sa uľavilo!bolo m ilepšie,keď mi to stiahla a teraz ma to zase netlačí,necítim to veľmi..tak neviem,či to mám eeešte stiahnuť,abo čo..ten pás je vlastne načo,aby nevyskočili hore?? :D však neskáčem,ani sa nepredkláňam :-)
Zonda áno,ja som chcela ten stredný profil...a videla som si ich pr itom preväze a veľmi sú pekné :-) ja som iná ako mnohé tu,čo hovoria,že sa im málilo po čase,ale mne sa určite nebude.ja nechcem bomby.veď už tieto sú na mňa také viac akurát,väčšie už by vyzerali čudne,však aj dr to povedal a súhlasím.nepáči sa mi taký obraz ženy že chudá a obrovské prsia,naozaj to nieje pekné! napr.Heringová má na moj vkus az velikasnke na to,aka je vychrtnutá.
nooo nos ten je ok,už je aj menej opuchnutý a jaký je krásne rovný!!! a to ho mám ešte asi dvoma vrstvami oblepený Omniporom :) akurát je otrava,lebo sa mi nedá smrkať,teda lešpei povedané nemôžem.tak len fúknem obidvoma dierkami a vytieram vatovou tzčinkou :D a aj nitky mi tam všelijaké visia a obalia sa sopľom a ja neviem,či to mozem ťahať,alebo nemozem :D :D a som zvedavá veľmi na tú jazvu :/

Luxury

Zajacik, dakujem dakujem:)
Katuska,ze? to bola katastrofa tie dva prve tyzdne,ani za nic by som nedala foto:)cele prelepene,sak to ani tvar nebolo vidnu,ak to nejaky malo, teraz to uplne inak vyzera,ze ako prsia:)
Oki, bo ja mam v tej sprave,ze masirovat,len som nevedela ako, tiez natieram a tak kruzivo troska pomasirujem,mam dojem,ze lepsie makknu.Super, zavidimze uz bez tej retro podprdy,ja este 1 a pol tyzdna povinne:)

AVM, dakujem, aj ty si peknucka kocena:)vsetky sme, no nie? :)

Carina, ja urcite budem nosit miery push up,lebo prirodzene ich mam teraz od seba,ako aj predtym:) doktor hovoril,ze to nebude problem dat spolu potom, ked som riesila ci anatom alebo okruhly. A co som skusala, tak nebude.

katka33

Zajacik,
jej, dakujem,
no presne, kolko bolesti a starosti...a ja som tam nezverejnila ani fotky do 2 tyzdnov..ale to sa ani na prsia nepodobalo, ja som mala tu kost tak opuchnutu skoro az do vysky bradaviek....no katasrofa, a tie bolesti!
Tak presne ako hovoris...

zonda

silvi,

si mi pripomenula iste "prijemne" momenty pooperacneho stavu :-) Ja si pamatam, ze asi posledne 4-5 dni pred stichmi som prezivala sialenstvo z toho, ako sa mi ten hnusny pas zarezaval do ran, ktore ma z toho boleli, svrbeli. Stale som si tam strkala vatu, ale pochvile sa posunula a hnusny pocit prisiel späť :)) nevedela som sa tych stichov dockat, po nich sa mi neskutocne ulavilo.
Riesili ste tu, do akej miery zatazovat ruky. Ja som bola tiez opatrna, stale som si ich drzala pri tele, aby som neotvorila ranky. No a na stichoch sa mi Dr. smial, aka som strnula, ze uz by som ich mala dvihnut aspon takto (a ukazal, no neviem Ti vysvetlit ako sa to vola, ci vzpaznie alebo co, ale predstav si ze ides napodobnovat kridla vtacika, tak paze mas vo vodorovnej polohe). To u mna nehrozilo, ale po tych stichoch som sa teda prestala tak kontrolovat a rychlo som to rozhybala.
Inak podla mna nie aescin, ale doktor je pecka :-) Napriek tomu ze nedava dreny, nikto od neho nemal nejake opuchy ani modriny, alebo resp. ak aj tak tusim menej ako baby co dreny mali. Lebo ja som ziadny aescin nebrala a tiez bez opuchu aj modrin :)
Ozaj a ze Ta koza netaha, tak to v tej podprde necitis, uvidis co budes citit, ked Ti ju da Dr. po 11 dnoch dolu, som zvedava co povies, urcite budes mat tiez pocit, ze Ti ide prasknut :-)
No strasne som zvedava ked budes mat po stichoch na Tvoju spokojnost s velkostou, tvarom. Pamatam si ze si chcela strasne ten stredny profil, tak sa tesim na fotky, lebo ma zaujima, ako nakoniec vyzera ten vysoky na Tebe :)
Aj tak si dobra, ze to takto zvladas aj s nosom, fakt!

katka33

Luxury,

na kontrole po 6tt som sa pytala na to masirovnie a doktor mi povedal ze nijak specialne nemusim, ze jemne telovym mliekom, ale ze ziadne specialne masaze sa nemusia...tak ich rano a vecer natieram mliekom, jazvy mi tiez nekazal nejak specialne..ze aj tie naplaste su skor pre hrube jazvy, ze na takychto tenkych to velky zazrak nespravy, len aby som ich premastovala jemne kruzivymi pohybmi.
Inak ked som bola na kontrole, isla som do Snopu a presne tam, na ten operacn trakt, a kazali mi vyzliect sa a dat si znova ten zeleny plast...tak som ostala v pomykove,a sestricke hovorim ze ja uz mam, ja idem len na kontolu...no ale ako som vosla lezala tam jedna dievcina, co ju operovali rano,usmiala sa, normlane pri zmysloch, ako keby nemala prelepene prsia, ani neviem, ze ju operovali.
Nechapem, ja som bola totalne KO, ja si ani nepamatam, ze som tam dole lezala.
A ci si ich uzivam, no jasne, jedine si musim davat pozor, ze ked mi je zima, je mi vidno bradavky pod tymi nevystuzenymi podprdami, potom sa cudujem co ti chlapi pozeraj po mne ako deti na cukrovu vatu...ale dobry pocit vediet, ze vsetko to co mi robi objem prs je moje masko-obrazne povedane, nie podprda ;)

Carina,
to je OK, ja ich nedavam do push up, ja neviem, budu to 2 mesiace, ale po tych vsetkych starostiach, nejdem ich zatial tyrit. Ja som zacala nosit ine podprdy len pred tyzdnom, doteraz som mala stale pooperacnu (6tt)
A mam len stare B ckove push up, co su mi male, nove si tu moc nechcem kupovat, nemam ani teraz cas behat po obchodoch, v juni idem do USA tak nabehnem do Victoria's secret, tam si mozes vybrat, ci chces podprdu aby ti dala prsia len hore, len k sebe, ale vsetko naraz....tak tam si urcite vyberiem a pofotim.
Ale teraz uz idu k sebe, su makke...ale mne sa to blizsie nedalo spravit koli tej kosti

zajacik_006

Luxury,Katka33
veľmi náááádherné prsia,prirodzené! Katka to,že mala taký základ-medzi prsiami medzeru a kosť,tak mne prídu až moc prirodzené. Nedalo by sa to spraviť bez tej medzery. Na tie bolesti,ktoré ona prežívala,stojí ten výsledok za to.
Poharvody
tiež veľmi pekné,ešte aby zmizli modrinky a opuchy a budú super.
Nelinka27,Kobra
vaše prsia sú krajšie a krajšie. Dosť dobrá ukážka ako sa prská časom menia.

silviklh

lastella , ty sa stále nemozes zhlboka nadychnut?ja sa kazdu chvilku,lebo to ja musim.nastastie ma to nebolí.ani chrbát,ani krk a aj chodim vystretá.inak na druhej strane nedokazem dat vyssie ruky ,vobec neviem predpazit.ja si ani cop neviem spraviť.
mna prska sem ta mtiez pália.a nebolia ta tie rany?tiez to mohli vymysliet inak,lebo akurat sa mi to tam drie o podprsku!tak som zvedava,ako to tam budem mat.teba asi derie podprska tiez dole nie?alebo ked zdvihnes tak ta taha...
a citis si ich?no mne sa velkost paci velmi,hadam sa nezmensia,ked vlastne nemam opuch...?? co myslis? lebo ked tu písali,tak vacsinou mali opuch,preto mali vacsie a potom odpuchli,tak sa zmensili...ale ten Aescin je pecka....
maminka81,ty si sa ma tusim pýtala,ja som Aescin zacala brat az na druhy den po opke,lebo som si ho zabudla. a natierala som sa tyzden a pol pred operaciou dvakrat,niekedy trikrat denne poriadne nahrubo aj dvakrat za sebou Elasti-Q classic kremom proti striam.nemam pocit,ze mi taha kozu.
vcerajsi den uz som bola o dost ohybnejsia.dufam,ze sa to ale bude vylepsovat rýchlejsie,lebo ked si predstavim,ze za tyzden do roboty (ale asi pojdem az 16teho) tak...to bude tazke...

avm

Nelina27,luxury, poharvody - ste peknučké!

arri, tie uzlíky som mala aj ja, chce to čas, ono sa všetko dá do poriadku aj bez špeciáalnych mastičiek :-D

POZDRAVUJEM barborku10, ihlu, martinku54, mihalicku, laolu556, mondan, malachi, bratislavu a všetky krásne silikónky!