Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

korki inak áno,tie rany dosť obmedzujú...lebo aj teraz už sa dokážem (chvalabohu) napiť z plnej jedenapol litrovej fľašky,že si ju aj sama zdvihnem :D ale bolia ma pri tom tie rany,reže ma to tam...svaly už ma tak ani nebolia..sakra

silviklh

korki a vies dat tak ruky,ako písala zonda? asi upazit..no ako keby si chcela lietať...:-)?
ale ako to rýchlo beží,že?veď ja budem mať týždeň zajtra!boože,to letí stále tak isto,ako aj pred operáciou..stále bol piatok..

Luxury

leus, ja som mala dreny a nemala som opuch. mala som modrinku na lavom prsku naboku,ale to preto,lebo prsko este nebolo vycistene,ked mi vyberal dren,este bol pod tlakom, cize co sa mi tam ostal sajrajt,vytvorila sa mi modrinka.Presne ako povedal dr.
na zaklade toho ci ma niekto opuch alebo nema sa neda povedat,ze dren je zbytocny,hlavne ked sa v tom nevyzname.kazdeho telo reaguje inak a je inak citlive. Moja podmienka bola dren.

korki

ahojte

katka, dobre sa citaju tvoje riadky. hlavne po tom, co vieme, ako si si to ty najviac uzila...

tak ja mam presne tyzden po operacii. o takomto case ma akurat operovali. tak trosku oslavujem sama so sebou. xixi...

silviklh, myslim, ze lastella si urobi copik v pohode prave preto, ze ona ma teraz rez po prskom a my podpazucou. a tak je asi velky rozdiel potom aj v pohyboch. aj to jej soferovanie si viem len tak vysvetlit, ze je to tym rezom... ja pri kazdom ukone rukami citim rany a bojim ze natrhnem. ale skusam stale ale nejde to teda velmi. ani to nesilim...

silviklh

gossip_girl,
ja som bola u dr.Červeňa a naraz mi robi laj nos aj prsia :) načo platiť dvarazy narkózu aj lôžko! a nech si to odtrpím pekne naraz :-)
mne robil iba mäkkú časť nosa (špičku)takže to nie je až tké zlé.našťastie som nemala až taký desný nos.žila som s ním 22 rokov,ale asi pred 3 mesiacmi som sa kukala a že mne sa nepáči môj nos a ma naapdlo,že veď si to dám naraz :D

gossip_girl

silviklh,

u koho si bola na nose? ci naraz aj s prsiami? Ja som bola na nose asi pred 6 rokmi, to bol moj celozivotny sen :) a som uplne spokojna, je to ovela lepsie, mne vadila strasne ta kost aj ked som sa s profilu fotila, ale teraz ako tie roky ubehli, tak uz ma stale viac stve, ze na jednej strane mam este taky maly vybezok, uz som bola aj na konzultacke u mojho Dr. a on uz ma pripravuje, ze to znovu spravime, len si ho mam teraz masirovat kazdy den, lebo ze je dost tuhy.

Zacala som stale viac uvazovat nad tym, ci si to nedam spravit aj naraz s prisiami, lebo ja som v tedy bola v lokalke no a najhorsie z toho su tie injekcie do tvare asi 7, hroza a preto si myslim, ze ten nos bol mozno aj napuchnuty a tak to nevidel ako keby tvar bola uvolnena, lebo ked mam nadchu, tak je rovny :)

leus

a toto ma fakt zaujima, ako je to mozne ze baby od cervena nemate taky opuch aj napriek tomu, ze ste nemali dreny...zaujimave...

leus

katka
no aj ja som si hmatala teraz tu hrudnu kost, dost ju mam aj ja siroku, tiez ich budem mat od seba,aj teraz ich mam, no co uz...