silvi,
aj ja som sa hrozne bala stichov, lebo som mala tie ranky citlive a myslela som ze to bude hnusny pocit. Som si tam lahla a zatinala zuby a doktor sa smial, ze coho sa bojim. On to iba nastrihne a potiahne jednym tahom, fakt NIC necitis. Plus mas aj vnutorne vstrebatelne stehy, tie samozrejme zostavaju a vlastne Ti to podrzia, ze po vybrati tych vonkajsich sa nemusis bat, ze by to mohlo este povolit.
Ten pas je myslim aj na to, aby sa pri lahu neposunuli hore, su vkladane pazuchou, tak ja si predstavujem, ze tam je akoby cesticka a tym padom sa mozu lahsie posunut ako pri vkladani spodkom.
Mam inak podobny nazor, na chudej babe take gule ako ma heringhova, mne to nepride esteticke. Tie 300ky mi bohate stacia. Coskoro spravim nove foto, uz som 3 mes. po, trosku sa usadili.
Leus,
v tomto som laik, ale mam pocit ze som citala, ze Cerven pouziva nejaku inu techniku zastavenia krvacania, tym padom sa netvoria krvne podliatiny a teda modriny.Ale ako pise Luxury, dreny iste nie su zbytocne ani na skodu, no na druhej strane, ak mozem byt bez modrin aj opuchov bez ich pouzitia, nie je o com.