Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

repka,no prides tam na ambulanciu o 7.45.samo,ze mozes aj skor :-) das sestricke vsetky potrebne papiere.ona ti potom napíse na papierik co s nim pojdes do bufetu zaplatit,potom sa vratis a das jej to.a potom ta odvedu na izbuporiesia papiere uz zase ine setsricky na lozkovom oddeleni,a prezlecies sa do pancusiek stehennych co ti daju a aj taku tu koselu...no a daju tabletky,pride aj anesteziologicka,popýta sa trosku a potom ta odvedu,podla toho,ako si to oni urcia to poradie :) ked so msa ja zobudila,mna prsia neboleli,aj sa mi dalo dychat normalne,no ale ja som MUSELA USTAMI kvoli tamponade v nose.ale zase lastella co bola so mnou,sa nemohla nadychnut zhlboka,ju to bolelo.naozaj,kazda inak :) takze sa nespoliehaj na nic,teba mozno bud etlacit,mozno nebude :)
a nie,ja som sa uz rano vo stvrtok nebala,a ked mi dal itbl,to so mbola ako opitá...nebudes sa bat,po tbl urcite nie :)

zonda

silvi,
aj ja som sa hrozne bala stichov, lebo som mala tie ranky citlive a myslela som ze to bude hnusny pocit. Som si tam lahla a zatinala zuby a doktor sa smial, ze coho sa bojim. On to iba nastrihne a potiahne jednym tahom, fakt NIC necitis. Plus mas aj vnutorne vstrebatelne stehy, tie samozrejme zostavaju a vlastne Ti to podrzia, ze po vybrati tych vonkajsich sa nemusis bat, ze by to mohlo este povolit.
Ten pas je myslim aj na to, aby sa pri lahu neposunuli hore, su vkladane pazuchou, tak ja si predstavujem, ze tam je akoby cesticka a tym padom sa mozu lahsie posunut ako pri vkladani spodkom.
Mam inak podobny nazor, na chudej babe take gule ako ma heringhova, mne to nepride esteticke. Tie 300ky mi bohate stacia. Coskoro spravim nove foto, uz som 3 mes. po, trosku sa usadili.

Leus,
v tomto som laik, ale mam pocit ze som citala, ze Cerven pouziva nejaku inu techniku zastavenia krvacania, tym padom sa netvoria krvne podliatiny a teda modriny.Ale ako pise Luxury, dreny iste nie su zbytocne ani na skodu, no na druhej strane, ak mozem byt bez modrin aj opuchov bez ich pouzitia, nie je o com.

repka

silviklh
do BB .. ved ja idem na dovolenku - co sa vratim 13. juna, takze tam si leto uzijem a potom si uzijem uz moje nove prednosti :) .. no tesim sa...
... mam tam prist o 7:45 - to ma uz budu hned operovat? ake to bolo? nebala si sa? a hlavne ked si sa zobudila - aky to bol pocit? a kedy si uz mohla ist domov??

silviklh

gossip,ja ti mozem len povedat,ze dr Červeň nerobí len nádherné prsia,ale aj nosy...on bude vedieť určite,čo ti tam má urobiť...mne urobil na nose aj to,čo sme sa ani nebavili,ale nebola som s tým spokojná,no mala som pocit,že to sa ani nebude dať spraviť...a keď som to videla,mala som dosť!proste úžasné!
jedná sa o nosné dierky,mala som jednu takú,druhú takú zospodu -jedna dlhšia a užšia a druhá širšia a kratšia.a zpredu mi jednu bolo vidno viac,ako druhú..podotýkam,nič sme sa o tom nerozprávali,ja som len chcela znížiť špičku a trošku zúžiť...a keď som si potom videla krásne súmerne nosné dierky,skoro som odpadla :-)

gossip_girl

silviklh,

tak ja som s tym trpela, uz na strednej, chcela som ho proste rovny!! :) tak hned ako som mala 18, tak som sla, tiez som si vytrpela, nemyslim s bolestou, ale s doktormi, najprv som mala ist k inemu, chvalabohu ze to tak dopadlo a nesla som k nemu, tohp mi niekto doporucil a asi 3 krat som bola v nemocnici, stale ma nejak odkladal a asi to tak malo byt, asi by mi to neurobil dobre, lebo mi chcel nos lamat a tento druhy mi len aakokeby zoskrabal tu kost,

Teraz mam dilemu, lebo tiez by som to takto chcela spravit, ze radsej ist do narkozy a nech mi to spravi naraz, ale vsetci mi hovoria ze Cerven je super, ale na nos chcem uz tomu mojmu co ma pozna a vie co uz ma urobit, tak tym padom aj jemu asi na prsia, no neviem co mam robit:)

repka

baby, ja som taka stastna!! uvolnil sa termin a idem 21.6. .. ani sama neverim tomu este!!! nejdete niektora do novamedu v tento den???