Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

zonda, ja tiez takto otáľam, že či už hej,alebo nie :D ale teraz sa úplne oddám priateľovi a te nma zdvihne,nenapnem ani brucho :D načo :D
ja idem na štichy 10.5.mala som ist 9.5,ale so msi to prelozila,lebo 10,5 idem na kontrolu s ocami k dr. Červeňovej,tak načo mám dvakrát behať...:-)a po tých štichoch zas len táto podprda,že?

zonda

silvi, aj mna to bolelo rano. Kym som to rozchodila. Jedno rano sa mi dokonca stalo, ked ma mama dvihla (z polosedu som sa dvihala sama rukou o koleno, ale z lahu az do stichov mama alebo priatel), to bolo na taky 4 den, ze ako ma dvihla, tak mi pravu stranu tak zovrelo zvlastne, akoby sa mi sval prudko stiahol a zovrel ten implantat, strasne to pichalo, bolelo, nemohla som sa nadychnut a potom postupne to taku pol hodku ustupovalo. Od toho dna som potom kazde rano po prebudeni aj hodinu lezala a zvazovala, ci uz sa "necham" dvihnut, alebo este nie. Ale potom sa mi to uz nestalo, len ten jeden raz. Inak celkovo, lavu stranu som ani nevedela, ze mam, iba prava ma od zaciatku trosku pobolievala. Zvlastne, ale vraj normalne.
Silvi a kedy ides na stichy?

silviklh

gossip,ako kedy sa Livke dá,niekedy len deň,ja som čakal týždeň a pol :-)
no ja mám guľaté a vysoký profil a nevbyzerá umelo. neviem,prečo stále majú daktorý názor,že guľaté nemôžu vyzerať prirodzene!! a s vysokým si nič nebudeš musieť vytláčať hore :P
ked uvidíš galérku,uvidíš,že aj guľaté sú super a mne sa páčia viacej.ale každému sa páči dačo iné :) nie su to gule..len gule..ako si asi ty predstavujes...mne nevidno ziadne gule :)

gossip_girl

silvik, ja mam nejaky zaklad, ale stale som sa nerozhodla, chcem ist urcite k nemu na konzultaciu ako to zhodnoti aj on, len ani neviem ci gulate alebo anatomy, lebo asi chcem aby to bolo co najprirodzenejsie, ale zas aj tak si ich vytlacam teraz s potprdou, tak neviem, lebo kamoska, ze potom nemas dekolt a nechcem si dat zas prsia a aby som si ich este aj vytlacala :)

A nerozumiem ani tym profilo, ze aky si dat:)

inak, uz som poslala fotku mojich, vcera vecer, len neviem, kolko to trva, kym mi poslu heslo?

silviklh

zonda,ja lezim v polosede :D bohatstvo a tie tlaky rano,ked po takom dlhom case si zae sadenm riadne,to je des,neboli to,ale neda sa mi ani dychat :D
joj,sa ja budem hanbit s nosom takým posopleným celým tam..rán osom plakala (nei od bolesti) a tak mam nos plný a nedajú sa dať von :D

silviklh

gossip,áno cez pazuchu len gulate.ale ked nemas ziadny zaklad,bez podprsnej ryhy,je blbost davat cez spodok...bude ti ju vidno,chapes...ja mam cez pezuchu,to za taky rok an inebude vidno :-) samozrejme,ze ani tie v podprsnej ryhe,ale tak aj prsnik nech daco zakryje.

gossip_girl

Silviklh,

tak to je presne doktor aky ma byt! !To je potom vidno, ze mu na tych pacientkach aj zalezi, lebo ked on urobi dobru robotu, tak ho vynesu aj do nebies. Mne sa stalo nieco podobne s mojim, mal mi spravit len tu vypuklu kost a na sale usudil, ze mi musi aj spicku, lebo keby mi len to spravil, tak by mi ostala len taka "brambora" alebo ako to mam povedat, tak mi ju upravil k tomu, aby to vyzeralo :)

Tak teraz by som to tiez chcela poriesit asi naraz, nech ten nos je mozno uvolnenejsi a nie napuchnuty ked tolko injekcii musia dat do tvare. Ale ten moj, robi len rez pod prsom a ani to som sa nerozhodla, ze ako chcem vlastne rez, lebo som pocula, ze cez pazuchu mozu ist len gulate?