Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

baby poradte, chcem si uz pomaly zohanat podprdky cez net... aku si kupit prvu po tych 3 tyzdnoch. nejaku sportovu???

a neviete, stranku na sportove podprdy, kde sa uvadza aj na aku zataz by to malo byt???

gossip_girl

a este som chela, preto mam asi ten nazor na gulate, lebo vsetky playmateky si davaju gulate aby to bolo vidno, ale zas aj velke a to je asi aj tym, neviem, nechcem aby to tak posobilo.

silviklh

korki no keď ti poviem, že ja mám stále tú istú mikinu v ktorej som aj odchádzala z kliniky...:D :D ale je čistá a ja sa nepotím veľmi, nesmrdím :-) ale spodok jasné že mením :D len mne je ťažko vyzliecť túto mikču :(

gossip_girl

silvi, no presne, mam taky nazor, respektive sa bojim aby mi tie gulate nejak nevystupovali na hrudi, jedna kamaratka ma a nazivo to ani tak nevidno ako na fotke, uplne jej to odstava od hrude, nepaci sa mi to a tym, ze neviem nejak ani porovnat, ani mi nikto nejak neukazuje prsia, tak sa tesim, ze si spravim prehlad, aspon tu v galerke :)

musim to vsetko poriadne zvazit a premysliet, len neviem ci nakoniec nepodstupim opravu nosa u toho mojho a pria u Cervena, len urcite by to bolo lahsie naraz, len s tym nosom nejak doverujem tomu mojmu,neviem.

korki

zonda, pozrela som si tvoje prska, hlavne kvoli jazvam teraz kukam. lebo fakt si neviem predstavit, ze ake to tam budem mat, ked to teraz vyzera tam pod tou pazuchou tak desivo, hrozivo... fuj...
poviem ti, mas ich fakt nadherne, aj ta jazvicka po tych 4tyzdnoch uplne krasna.

teraz si kolko po opke? pridaj prosim nove foto, ze co a ako a aj tu jazvu...

a zuzkas by som sa chcela cosi spytat... nemate niekto na nu maila... dik

zonda

silvi,

mozno je to tym ze sme pravacky (ak aj ty si), tak ten sval je tuhsi a preto viac boli. Myslim ze som aj citala, ze pred opkou nie je dobre posilnovat prsne svaly, lebo ked su tuhsie, viac to boli. Ale to je len moje vysvetlenie :)
Po stichoch pas uz len na noc a podprsenku stale (1-2 h denne pauza na sprchu, pranie a tak) este 1,5 tyzdna. To sa da. Potom pas uz nie a dalsie 3 tyzdne retro na noc a na den nevystuzenu podprdu s kosticou. No a potom mas vlastne 6 tyzdnov od opky, kedy budes mat aj dalsiu kontrolu a potom uz tu retro ani na noc a mozes uz aj push-up a vsetko robit, cvicit.. :-) Rychlo to ubehne

korki

babule, a kedy teda si uz mozem akoze uplne normalne lahnut a spat na bruchu a este by ma zaujimalo, ked idete so silkacmi na masaz, ako sa vam lezi na tych silikonoch, ked este aj od chrbta na vas tlacia ti maseri. neviem, dost som zavisla na masazach a nechcem o ten pozitok prist...

silviklh, ano ako vtacik lietam... myslim ten pohyb ruk v pohode. ja ich aj predpazim, ale v laktoch su ruky stale pokrcene... pre mna je najhorsie obliekanie...inak pohodka jahodka

silviklh

a este som zabudla,aj mna prava strana bol iviac,o lavej ani neviem,na pravo sa mi aj vkuse pelieva,ked napnem trosku..a to sa nedá povedať,ze by som pravu dako viac zatazovala