Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rara

Ahojte zienky,dnes som si vzala volno v praci ,tak mam troska casu tu citat,ja som nevedela ze predoperacne mozu byt stare mesiac tak mozno nebudem musiet ist znova na krv vela som neplatila 7,70 v labaku a internistka nezobrala nic (ved ma nepustila, preco by aj brala vsak)u mna chcela obvodna aj internistka aby som prisla na predoperacne na poslednu chvilu..

silviklh

korki,ja som už týždeň nevystrčila ani ten prelepený nos z dverí práve kvôli tomu,že je prelepený :D a velice rada by som si tu otovrila okno,že čerstvý vzduch,ale momentálne som tu len s bráchom,ktorý je tiež na PN kvôli vytrhnutému zubu,au!a sama to nedokážem :D (brácho spí)tak len s kocúrom pozeráme von.psa mi venčí mamka a frajer a osmákov kŕmi mamina..
štve ma že som teraz PN,lebo konečne nám mesto zverilo do rúk karanténnu stanicu a ja dlhšie nebudem môcť ísť :(

zonda

korki dakujem za pochvalu, pofotim dufam dnes, lebo potom cestujem, jazvu este vidno, ale menej, cvaknem aj tu :-)
po tych 3 tyzdnoch korki moze byt nevystuzena s kosticou, ale ja som si kupila aj vystuzenu bez kostice, ta bola najpohodlnejsia, ale to mali v intimissimi a baby pisali, ze maju len male cisla. Ja mam 300, Vam 400-500kam to bude male :-)))

korki

silviklh, ja stale v nocnej koseli. dokonca aj rano, ked idem vyprevadit dcerku do skolky, tak si nechavam nocnu koselu a na nu hodim mikinu, taku vacsiu... xixi... ale tiez, na to, ze ta podprda riadne smrdela novotou, si nesmrdim, ani okolie sa zatial nestazuje. ale zas ten pohyb je u mna minimalny a aj pocasie nam praje a nie je tak teplo, ze by sme sa potili... tak aspon tak...

zonda

korki,
na bruchu spavam od tych 6 tyzdnov, na boku skor, to budes citit, ze sa to da. Inak ja som aj 2 mesiace nevedela predpazenu ruku vystriet v lakte. Teda len tu moju nestastnu pravu. To trvalo dlho.