Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silviklh, aka odvazna, ze si sa uz fotila... ja nemam odvahu dat podprsku prec z prs. sa bojim... a hlavne ani by mi to neslo. tak to mam vsetko natesno...

silviklh

rara,môžeš hneď v ten deň si dať,ja som až na druhý deň ráno keď už som bola doma,lebo ako hovorím,zabudla som si ich :-) ale možno aj bez neho by som nemala opuchy :) jediné,čo som mala opuchnuté,tak nos,ešte aj mám,ale o dosť menej!

rara

ahoj silvik ,ved hej aj ja si myslim ze staci tesne pred opkou ,Barbora10 ty si tu uz dlhsie, nevies mi poradit ??? mam mat anatomicke 445ml a nikto tu tolko nepise a nenasla som ich ani v siklienke, maju to byt eurosilikony a ja som si chcela pozriet rozmery,vsetci maju 450 o 445 som ani nepucula a ty ?uz tu niekto pisal takuto velkost?

silviklh

ja som si ich len tak teraz pre seba fotila aj zhora aj zdola čo som odhrnula podprsku a ani som nevedela,čo fotím,ale sú riadne veľké a nie sú vôbec opuchnuté.nemám ani modriny, ani žiadne ďalšie tie vedľajšie nepríjemné veci :-)) a keď si ich tiež len tak do ruky chytím,tak mi ani tá ruka nestačí :D