Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

este k tym drenom... ja by som bola asi vdacna za ne keby davali, ja som bola aj opuchnuta dlho aj modriny som mala hodne, no je to asi u kazdeho individualne, zase nad druhej strane pri drenoch je vacsie riziko infekcie ze sa zanesie dovnutra k implantatu, tak uz nam len ostava sa spoliehat na nasich lekarov, ze vedia preco to tak robia, aj ked jeden tak a druhy inak:-)
maminka, neboj sa, vsetko ti dobre dopadne a zajtra vitaj medzi prsaticami, budeme ti drzat palce a mysliet na teba
kobra, ani moje este nie su makke, a to som bola pred tebou na opke, takze musime cakat, ale fakt ze tie prska sa menia k lepsiemu kazdy tyzden, je to super ako posielame fotky do galerky postupne, tam to dobre vidno... kebyze niet galerky tak mna by asi ani nenapadlo sa fotit a zdokumentovat zmeny:-)

silviklh

maminka81,zober si akurat cocacolu ak chces (ja som ju nepotrebovala),mobil...a hlavne PAPUCE,v podstate nic!aj tak budes len lezat cely den.a budes v koseli co si das uz pred operaciou.
trick ocez hlavu urcite nenavlecies a je to aj zakazane.tazke daku mikinu na zips

kobra17

Babulky,ďakujem vám za pochvalu.Každé milé slovko poteší,ale na niektoré vaše prska nebudem mať nikdy.Teraz to už vidím.Stále ich mám dáke čapatučké,ale asi aj také zostanú,lebo boli také aj pred op.Ale nevadí,v podpire sa dá na ne pozerať a na nuda nechodím.xi xi

Pozerala som prska,všetky ich máte fakt nádherné.

KATKA33 SUPEEEER

Barbora10.Tú podprdu som si iba skúšala,že ako bude vyzerať na týchto prsach,ale ona je tak vypchatá,že mi odstávala.Ale je aj malá,lebo tú som nosila pred op.

Už mi prsia zmäkli,ale ešte nie sú také úplne mäkké.Rukami ich dokážem pritlačiť k sebe,ale mám taký pocit,akoby som tlačila balóny naplnené vodou.Myslíte,že to ešte zmäkne,alebo to už cítim iba pevnosť a nie tvrdosť? hmm

silviklh

rara,ty si cislo :D no skoda,sme mohli spolu lezat na izbe! podprdu budes mat uz ked sa zobudis,ono na druhy den predtym,nez odídes,ti ich ukazu (rozopnu podprdku) zatial co ti sestricka bude prelepovat rany nanovo.a nemala som mobil pri sebe ani a bolo by mi to smiesne :D

maminka81

čaute kočky, tak dnes som bola na predoperačne, zajtra rano idem, mam strašny strah, potim sa ako h...do a normalne mam neurozu...idem balit..dnes idem ešte k rodičom, koli detom... a zajtra od nich do BB...
kočky čo si mam vziať...ked balim nech na nič nezabudnem..ako to je po OP čo nosite na vrch...trička asi cez hlavu neoblečiem..či hej? a ak ano na kolky den po OP?

rara

aj ja uz chcem mat potom fnuk,,hihi tak si si tam mobil strkala aj ja si uz tam chccem mobil strkat HIHi ,ja sa chcem odfotit ked ma budu odvezovat a davat podprdu aby som mala na co pozerat 10 dni, co ste sa tam do mobilu neodfotili??

silviklh

vôbec neľutujem, že som išla aj ten nos,aj keď ma odhovárali,že načo,veď ho mám pekný,ale podľa mňa je pravda,že nos a uši rastú celý život,lebo nikdy som nemala takýto nos,nenávidím ho posledný rok.a vždy mi kazil pohľad na seba,či vo výklade,či na fotkách.proste som videla kačací nos :-D potvrdil to aj doktorko :D že kačka,haha :D a teraz budem pekne rovnučká,ale už nie plochučká :D :D

silviklh

korki,mna ta guma netlaci,ja ju v pohode odtiahnem,ale nic nerozopinam,to je jasne! mame zakaz a aj keby nebol,nerobim to :) to fakt co tam len mobil strčím :D
rara,nos som si videla len super úžasné nosné dierky a videla som si ho samozrejme aj zboku,aj keď oblepený ešte,ale je úúúžasne rovný!!