Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silviklh, no ja mam tu podprdu tak natesno, ze tu gumu mam az vrytu do tela. lebo ja mam obvod pod prsiami 84cm a pooperacnu mam len 80. tak mozno preto...

korki

maminka drz sa... myslime na teba

barborka10. ako zvladas masaz so silikonmi? v pohode. nevadi ti ked si na bruchu a ete aj od chrbta niekto tlaci???
dik

maminka81

dakujem silvinka..zajednam na 10-tu teda na piatok.... tak ja sa s Vami zatim lučim, neviem či ešte sem pridem dnes, cestujem...a zajtra mi držte palce lebo mam strach ako šlak...papa

silviklh

maminka81,no do takej 11tej,pol dvanastej.ono z tade uz budes chciet vypadnutco najskor,nie ze by tam bolo zle!ale taha to domov... :-) ja som isla o pol 11tej.este sme museli cakat na dr. tak si zajednaj aj na desiatu trebars a povedz to sestricke :)

maminka81

baby a o kolkej mam povedat otcovi nech pride pre mna po OP do nemocnice? do kolkej musime na druhy den vypadnut? sestra mi nic nevravela...a odvoz musim zajednat dopredu....aspon približne musim dnes povedat kedy asi..

barbora10

rara

tak potom zrejme existuju a nelam si tym hlavku,ci 445,alebo 450 vysledok bude rovnako krasny,lebo doktor sa nemeni:)

barbora10

dreny,dreny a opat dreny:)

tie co dreny mali,tak urcite ich budu chvalit a tie co zase dreni nemali,tak povedia,ze to ide aj bez nich.treba doverovat doktorovi,ktory vas bude operovat.ak dreny dava,vie preco ak nie,tiez ma na to dovod.ja som dreny nemala a nemala som tolko modrin a opuchu ako napriklad niektore dievcata s drenami.chodim sem uz naozaj dlhu dobu,ale nepamatam si o nikom,kto by pisal,ze mal bez drenov komplikacie.

barbora10

rara

to ti veru neviem povedar,lebo ani ja neviem o tom,ze anatomicke eurosilikony su aj v rozmere 445ml.nebude to ina znacka???

kobra

ano ta podprska je plne vystuzena,ale robi nadherny dekolt,mne uplne staci 75C,ale ty mas o dost vacsie prsia,takze zrejme ti bude mala.ja som ju dostala a rada ju nosim:)