Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj Veronika86, keď ma mama zaviezla na opku, tak noc prespala v penzione bella, ktorý je kúsok od Novamedu, noc tam stála okolo 25eur. No neviem, či to zvládneš sama, ťažko povedať, každý to znáša inak

ZUZANA1407

veronika86

po operacii to sama nezvladnes.....ja som bola operovana teraz v utorok..a manzal ma dava aj lahnut aj ma dviha z posteli...sama to nedokazem...tak neviem,ci je dobra aby si bola sama.

Veronika 86

Ahojte baby
mne vcera zazrakom volali z Novamedu, ze mam operaciu 6.juna, to som tam chcela ist na skusku na konzultacku a uz mam aj datum operacie. Vsetko sa tak rychlo zomlelo,nezijem na Slovensku a par dni pred tym vsetko vybavovat, to budu zhony :)
Viete mi poradit nejake lacnejsie ubytko? asi tam budem musiet ostat aspon 10dni. Ani manzel so mnou nemoze prist :( ach ako to ja zvladnem

Luxury

no jo, proste silkace. gossip,ale diky za podporu :) vysoky profil je myslim skor do priestoru- do predu, stredny zas viac do sirky - do bokov.

gossip_girl

Luxury, no mozno je to aj tym, ze bola tesna, mozno si aj kratko po OP a sa to fakt este podda:) a ten vysoky profil, to neviem co tym prsiam da :) nevyznam sa v tych profiloch, musim sa nato opytat, ked pojdem na konzultaciu..

barbora10

korki

a aj na jej foto vidiet,ako jej prsia potom este vystupili.na prvej foto sa vobec nezdaju take velke,ale potom sa jej krasne vytvarovali...

Luxury

bola podsita, bez vypchavok, stare becko co som nasla, mozno to bolo aj tym,ze mi bola mala, neviem.a to som ich neste nemala v nej durch ze narvate,len tak slusne a jemne. mam v jednom 320 a v druhom 360, vysoky profil. zavolala som mamu, nech sa pozrie a uz zdialky jojkala, ze jezisku...