Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

suzie, ja som teraz dokukla tvoje fotocky a mne sa tam zdaju krasne, sumerne... ci to az teraz sa ti nejako poposuvali, ci??? boze ja sa tohto strasne bojim. co robit, ako sa tomu vyvarovat???

korki

vladka, v pohode... no aj ja som uz tyzden po... ale fotocky nehrozia este...

suzie, nestras. to fakt??? a mas aj fotocky?

suzie3

caute baby,
mala niektora reopku u cervena??

idem zajtra na kontrolu po 7 tyzdnoch a tie moje prsia sa sice usadili, ale kazde inak, tak som zvedava co mi povie :/

kobra17

vladka19
No ano,to mňa si myslela.Ach,ešte stále sú nejaké čapaté,ale asi iné ani nebudú,leboja som ich také nejaké nepodarené mala aj pred op.Ale neva,v podpire sa na ne dá pozerať a na nuda nechodím xi xi,takže hlavne,že sú plné.

Luxury

silviklh, na zivo su prirodzene, v podprde su to silikony, ale poviem narovinu, keby som mala gulete a hore tie kopce,asi by som si to dala prec.